Jdi na obsah Jdi na menu
 


JUBILEA NÁRODNÍ DEMOKRACIE

4. 3. 2011

 

ŽIVOTNÍ JUBILEA

REDAKCE NÁRODNÍCH LISTŮ A NÁRODNÍ DEMOKRACIE

__________________________________________________________________________

JE TU PŘEDZVĚST JARA A TO JE ZNAMENÍ RYB. MY KOZOROZI JSME SI SVÉ ODBYLI 14. A 16.LEDNA  U PŘEDSEDY STRANY A I.MÍSTOPŘEDSEDY . NYNÍ JSOU NA ŘADĚ NÁM BLÍZKÉ ŽENY :

 

Vážená paní Rovenová ,

Dožíváte se dne 3.3.2011 významného životního Jubilea  . Ze srdce Vám přeji do dalších let mnoho zdraví , více spokojenosti v rodině a mezi přáteli . Doba sice není příznivá, žijeme v krizi, ale pevně věřím , že společně s Vaším manželem dosáhneme politicky ( nikoliv jako v Arabském světě ) změn natolik, aby byly opět rodiny v lepší situaci nežli nyní. Právě rodina, kterou Vaše znamení ctí a já to mohu potvrdit, je prioritou našich snah , aby každá rodina měla byt, zaměstnání a odpovídající mzdy. Je to těžký úkol , ale pevně věřím, že základy pro další generace, nikoliv žití z "podstaty" nastolíme.

Do dalších let Vám osobně přeji mnoho štěstí a jsem

 

předseda ČMND - NDS a šéfredaktor NL I a ND I

                                       JAN VALENTA v.r.

 

 150 LET NÁRODNÍCH LISTŮ .

 

V TUTO DOBU BRATŘI DR. JULIUS A ING. MIROSLAV GRÉGROVI, VYHLÁSILI PROKLAMACI, ŽE AUSTROSLAVISMUS V ČESKÉM NÁRODĚ NEMÁ ŽIVNOU PŮDU, ODDĚLILI SE SPOLU SE SPISOVATELEM STANISLAVEM SOKOLEM, JANEM NERUDOU, KAROLÍNOU SVĚTLOU, JAKUBEM ARBESEM, ING.JOSEFEM HLÁVKOU , A DALŠÍMI VELIKÁNY OBROZENÍ , ZALOŽILI "MLADOČESKOU " STRANU ( NÁRODNÍ-STÁTOPRÁVNÍ ) A K NÍ PO PÁDU ABSOLUTISTICKÉ VLÁDY ALEXANDRA BACHA , 

                                                NÁRODNÍ  LISTY_____________________

ZÁROVEŇ OSLAVUJEME 100 VÝROČÍ PŘECHODU NÁRODNÍCH LISTŮ POD NAŠI STRANU . BYLO TO DÍLEM DVOU VYNIKAJÍCÍCH MUŽŮ A PLNÉHO POCHOPENÍ JUDR.KARLA KRAMÁŘE, JUDR.ALOISE RAŠÍNA A ING. JAROSLAVA PREISSE. ( pokr. příště )

 

Náhledy fotografií ze složky Politická karikatura

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář