Jdi na obsah Jdi na menu
 


OZNÁMENÍ O KONÁNÍ AKCÍ ČMND -NDS

 

Vážení členové strany a delegáti konferencí a sjezdu.

____________________________________________________________________________

Protože díky zoufalé pasivitě Přípravného výboru jsem nucen reagovat na již změny , které opakovaně jsem musel učinit tak, aby byl zajištěn odpovídající počet delegátů.

Jestli si někdo myslí, že změna současného kritického stavu politiky v České republice ale i na Slovensku přijde "samovolně" a že vše bude ležet na mých bedrech, hluboce se mýlí . Chybí mi jasná vyjádření delegátů Pražské konference! Bez obnovy Pražského a Českého klubu se neobejdeme, stejně tak já bez nových spolupracovníků. Na základě smutných zkušeností z minulého vývoje ve straně rozhoduji s konečnou platností takto a na základě čl.2-4 Stanov strany :

1. Pražská konference se bude konat buď 29.nebo 30.4.2011 v Praze na určeném místě které bude vyznačeno na delegátce a to od 11h do 16h aby byl čas na "pálení čarodějnic a to společně s Českou konferencí.

2.Moravskoslezská konference klubu se může konat i v rámci XIV.Mimořádného sjezdu anebo při jednáních demokratických stran, hnutí a adružení v Olomouci a to termínu který bude dohodnut s mimoparlamentní opozicí .

3.XIV.Mimořádný Valný sjezd se bude s možnou MSl.k konat dne 7.května v předvečer dne vítězství a to v sobotu od 11 h. na určeném místě. Toto bude vyznačeno na delegátkách .Pevně věřím, že tento termín bude dodržen a obdržíme PV a já osobně potvrzené delegátky.

V Praze dne 6.4.2011 předseda ČMND-NDS Jan Valenta v.r.

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář