Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁRODNÍ DEMOKRACIE PO VELKÉ ČÁSTI REFERENDA

7. 10. 2013

RUBR.

NÁRODNÍ DEMOKRACIE

(  OBČASNÍK NDS - MĚNÍME KONCEPCI KLUBU NL I)

------------------------------------------------

 INFORMACE PRO ČLENY NDS-NÁRODNÍ DEMOKRACIE PO ČÁSTI REFERENDA . PNDS VOLENO PODLE ZEMSKÉHO KLÍČE, VČETNĚ KRAJANŮ V ZAHRANIČÍ, ČLENŮ MG NDS UŽ Z I. REPUBLIKY A EXILU :

- Předseda NDS Jan Valenta, šéfredaktor Klubu Národních listů dne 25.9. až 26.9 na I. konferenci Občanského sdružení Klubů NL a ND ČMS oznámil složení 5 ti členů předsednictva s velmi kvalitním složením.O dvou dalších členech rozhodujeme jak členové, tak redakce a především vy - občané ! ( red)

-------------------------------

Vyhlášení č. 5 předsedy NDS Jana Valenty :

Vážení členové nejstarší strany v České republice.

Dostalo semi cti po Mediální konferenci 5.9.2013 dovést velkou diskusi na stránkách Národních listů emaily a facebooku do semifinále. Poprvé v dějinách rozhodují o politicích on-line především občané, pro které František Palacký, František Ladislav Rieger, Miroslav a Julius Grégrovi, JUDr. Karel Kramář, JUDr. Alois a Ladislav Rašínovi, exil 1945-2002.3- ( žel. pokračuje vinou demokratury v ČR ). DOCHÁZÍ K HLUBOKÉ PŘEMĚNĚ NÁRODNÍCH LISTŮ. Tak jako v létech 1910-1912 došlo k změně vlastníků ve prospěch Státoprávní demokracie ( NDS- ČSND) DÍKY SKVĚLÝM MUŽŮM DR. ALOISI RAŠÍNOVI, DR.K.KRAMÁŘOVI A ING. JAROSLAVU PREISSOVI, tak i nyní mohu naplnit odkaz čestných předsedů NDS pplk v.v. Ladislava Prchaly a le comté plk. ve v. Viléma Ludvíka Trčky z Lippé : Od předání NL v exilu 28.10.2002 mé osobě se stávám majitelem media avšak s otevřeností k lidu této země. Sloužíme národu tak jako zakázané Národní listy. Tento web se stává po úpravách diskusní platformou NDS ! Národní myšlenka pak pro mezigenerační diskuse a Almanach český, Národní listy dnes ( narodnilistydnes. blog.cz ) je rezervován zatím pro

VIDEOJOURNAL.PORTÁL ceskyklub.estranky.cz ČESKÝ, MORAVSKÝ, SLEZSKÝ SNĚM PODLE ZEMSKÝCH DESEK A NEZADATELNÉHO PRÁVA KORUNY ČESKÉ A ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY. ČESKÝ, MORAVSKÝ A SLEZSKÝ KLUB I PRAŽSKÝ KLUB NABÝVÁ TÍMTO STÁTOTVORNÝCH PODOB.

JMÉNA NOVÉ REDAKCE KNL A ČLENŮ PNDS

1. PŘEDSEDA STRANY JAN VALENTA ....ZEMĚ PRAHA

2. MÍSTOPŘEDSEDKYNĚ NDS ČR-SR ...MORAVA A SLEZSKO SOŇA CSIFFÁRY.................ROŽMITÁL P.TR

3. MÍSTOPŘEDSEDA NDS ČR-KRAJANÉ PRO ZAHRANIČNÍ VZTAHY

DR. THOMAS SCHMIED ...NEBRASKA, ATLANTA USA

4. ZDENO ČEREŠŇA ......OSTRAVA MORAVA, možné i generální sekretář NDS podle Osvědčení MV ČR.

5. PATRIK ŠIMŮNEK ( MG NDS) STŘEDOČESKÝ KRAJ

ZBÝVÁ : TISKOVÝ MLUVČÍ A PŘEDSEDA ( KYNĚ) KPK

---------------------------------------------

Pevně věřím a činy za 14 dní ukazují plné absolutorium dvou místopředsedkyně ( dy) NDS a zástupců šéfredaktora Praha, Morava-Slezsko, za přeměnu NL I a založení OS Klubů NL-ND ČMS .

Je velkou škodou, že původní členové i z let 1991 až ?????? nepřišli ani na XX,konferenci. Je to vůči těm, co bez nároků na odměnu pracují na přeměně NDS ve volnou politickou formaci, hanebnost, že se nedokázali omluvit a co víc, ukázali že žijí v minulé době, kdy se spoléhali že vše zařídím a i amnestuji nedoplatky i minimálních příspěvků. Bývalí funkcionáři se mohou jen stydět, AMNESTIE Z 16.1.2013 TÍMTO KONČÍ. Podle čl.IV Stanov neplacení příspěvků je důvodem k ukončení členství v NDS !

Ti co se pokusili NDS zničit nechť opatruje Bůh!

Vážení členové a příznivci, pevně věřím a děkuji manželům Soňě a Sašovi CSIFFÁRY za perfetní novinový návrh na nové hlavní stránky NL I! Ty které jsem vyjmenoval mají nové zaměření. NÁRODNÍ DEMOKRACIE ČTRNÁCTIDENNÍ SOUHRN UDÁLOSTÍ A POSLÉZE PRAVIDELNĚ TÝDENNÍ INFORMACE, OHLASY, NÁZORY. STYL HLAVNÍ STRÁNKY PAK BUDE VELMI PODOBNÝ NÁRODNÍM LISTŮM 1912 AŽ 2003 ....

Přeji novým funcionářům s velkou důvěrou občanů mnoho úspěchů a štěstí v osobním životě, pracuje se mi s nimi výborně . Věřím v novou sílu jediné politické strany do důsledku, která vyjadřuje nezištnou lásku k rodné zemi, morální kredit a vůli být v 21.století moderní politickou formací.

VÁŠ JAN VALENTA 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář