Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁRODNÍ DEMOKRACIE BŘEZEN Č.3 2014 XIV.VALNÝ SNĚM

11. 3. 2014

XIV.VALNÝ SNĚM NÁRODNÍ DEMOKRACIE ON-LINE OD 31.1.2014 AŽ DO SVOLÁNÍ II.ČÁSTI DELEGÁTNÍ FORMY DO 8.KVĚTNA 2014 !

-------------------------

Předseda NDS -ČSND využil svého práva na přeměnu Konference na sněm .

-NOVELIZACE STANOV NDS-ČSND visí na MVČR nám.Hrdinů Praha 4 -/Pankráci ......

- NDS DO EVROPSKÝCH VOLEB V KOALICI S OBČANSKÝMI SDRUŽENÍMI A HNUTÍM ANEo !

NÁRODNĚ DEMOKRATICKÁ STRANA- ČS NÁRODNÍ DEMOKRACIE

 

 

 

předsednictvo a Výkonný sněm Praha 6 ( NTK) cmnd.nds@centrum.cz,mobilní tel. 608408155 valenta.cmnd@gmail.com

KPK : 775832335,předsednictvo NDS - ČSND 722272618.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

USNESENÍ XIV VALNÉHO SNĚMU ON-LINE K 8.3.2014

VOLEBNÍ ČÁST K REGISTRACI NOVELIZACE STANOV NDS-ČSND :

 

1) XX.Konference strany potvrdila přímou volbu části předsednictva NDS-ČSND.

Byli zvoleni :

předseda NDS-ČSND Jan Valenta, Praha , potvrzena on-line voba z roku 2010 . Jedná se o obnovu mandátu z důvodů řádného fungování statutárních orgánů.

2) Do funkce I. místopředsedy byl potvrzen XIV:VS( nyní sněm) Zdeněk Čerešňa , Ostrava , Rychvald pro činnost v České republice a Slovenské republice .

3) místopředsedkyně strany Soňa Csiffáry, Rýmařov pro Moravskoslezský Zemský klub

4) předseda Kontrolní a přešetřující komise /(KPK) Ing. Vladimír Sobotka, Praha 4

5) Dr. Thomas Schmied, Praha 6 a Nebraska USA místopředseda pro zahraniční otázky

6-7) XIV.Valný sněm posuzuje stále dva kandidáty na č.6) po Konferenci Klubu Mladé generace , která se bude konat v rámci I. části Valnéhp sněmu on-line a delegátně .

- U mluvčí strany je nutné, aby kandidátka na tuto funkci Ing. Dita Holcmannová byla na území České republiky.

8) Výkonnou radu tvoří 15 členů ( nyní Výkonný sněm ) z toho 7 členů předsednictva strany.

XIV.Valný sněm posoudil kompetentnost dvou kandidátů pro vstup do Českého klubu NDS a podle Zákona č. 424/ 1991 Sb ve znění pozdějších předpisů jednoznačně v §3 předal k šetření pány dr. Norberta Naxeru a Václava Prokůpka . Dne 4.3.2014 KPK zjistila šetřením, že oba pánové jsou současně v Hnutí ANEo a strany DSS což znění zákona a Stanov vylučuje členství v NDS. ČL III. NEPLATNOST !

Upozorňujeme důrazně tímto Usnesením odd. registrační politických stran a hnutí MV ČR že je nepřípustné z hlediska zákona registrovat jiné osoby než uvedené v Usnesení nejvyššího orgánu NDS-ČSND !

 

podepsáni : Za VS Ing Vladimír Sobotka KPK...............................................

 

 

Jan Valenta předseda ČSND............................................V Praze dne 6.3.2014

 

razítko :

----------------------------------------------------------------

 

 ČESKOSLOVENSKÁ NÁRODNÍ DEMOKRACIE

 

 

 

p

ředsednictvo a Výkonný sněm Praha 6 - PRAHA 10 cmnd.nds@centrum.cz,mobilní tel. 608408155 valenta.cmnd@gmail.com

KPK : 775832335,p

ředsednictvo NDS - ČSND 722272618.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŘEDSEDNICTVA A

P

ŘEDSEDY NDS-ČSND JANA VALENTY

PRO VŠECHNA MEDIA ZEJMÉNA WEBY NÁRODNÍ LISTY - narodni-listy.cz, narodnilisty.estranky.cz,narodnimyslenka.estranky,nds.estranky, ceskyklub.estranky.cz,narodnilistydnes.blog.cz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vážení

čtenáři Národních listů, Vážení spoluobčané, členové NDS-ČSND zúčastnění na I. části XIV Valného sněmu on-line ( II. část bude delegátní).

P

řed měsícem jsme diskusí připravovali společně Stanovy NDS a Občanského sdružení Český klub-Kluby Národních listů. Nikdo z nás netušil, že mezi nás se dostali i lidé kteří oklamali postupně pět politických stran a tím i mne a hlavní redakci . S nadšením a entuziasmem píšeme do Národních listů, já osobně již tři měsíce jak víte z kapitol , provádím výzkum historie Zemského sněmu, který je de facto váš zákonný zástupce lidu od dob národně osvobozeneckého zápasu. O to horší je poznání pravdy o těch kteří se vydávají za něco co nejsou, zejména u jednoho vysokokolský titul Ing.-PhD ! Když byly vyřčeny z různých zdrojů pochyby o jejich poctivosti, nařídil jsem vyšetření celé záležitosti, vzhledem k ohrožení Národních listů a delegátů XIV. Valného sněmu , který bude zakrátko vyhlášen . Tím dočasně na 1 týden došlo k výpadku všech webů Národních listů.

V

čera byli tito pouze dva odhalení lidé pozváni na jednání, na které ač přislíbili před svědky na Redakční radě Národních listů, nepřišli . Varujeme naše občany, zejména naše čtenáře před hrubými pomluvami vedení NDS a Národních listů. Došlo i k falešným informacím o financování Národních listů. Pokud tyto osoby se svými pomluvami slušných občanů naší vlasti nepřestanou, bude na ně podáno Trestní oznámení Policii ČR ! O to horší že bylo hrubě vyhrožováno zástupkyni šéfredaktora paní Soně CSIFFÁRY viz seznam redaktorů na hlavní stránce.

JEDNÁ SE O TYTO OSOBY :

VÁCLAV PROK

ŮPEK ( pravomocně odsouzený OS Plzeň) a jeho "poradce" advokáta JUDr. NORBERTA NAXERU !

Byl jsem jako majitel a šéfredaktor listu a p

ředseda NDS-ČSND provést nezbytná bezpečnostní opatření , zrušit články pana Prokůpka dát je do archivu pro potřeby vyšetřování. Pokud jsem někoho z redaktorů chránil jméno pana Václava prokůpka, vše jsem vysv+ětlil dne 4.3.2014 on-line a osobně i telefonáty. Jak již víte seznam redaktorů, kteří tvoří Redakční radu je na narodnilisty.estranky.cz a narodnimyslenka.estranky.cz již od včerejšího odpoledne.

CELÁ REDAKCE SE SEMKLA I KOLEM MNE A I VOLENÁ

ČÁST PŘEDSEDNICTVA NDS-ČSND. TAKÉ MIMOPARLAMENTNÍ STRANY NÁS INFORMOVALY O ÚPODVODECH PANA PROKŮPKA BĚHEM DNE A INFORMAČNÍ TOK POKRAČUJE . HLUBOCE SI VÁŽÍM STATEČNOSTI NAŠICH ŽEN, NA KTERÉ SE UPLY HRUBÉ NADÁVKY TOHOTO PSYCHOPATA ( byl hospotalizován v Psychiatrické léčebně a trpí jistým symdromem neboli fixní ideou) . Včera redaktorům vyhrožoval skinhedy a neonacisty.Zjistili jsme že byl aktivní u neonacistických organizací . Osobně děkuji svým zástupcům za odvahu postavit se na odpor tomu, kdo chtěl zničit nejstarší medium v ČR a SR - Osobně se dále omlouvám psycholožce paní Ing. Janě Karáskové že jsem si včas její informace více nemohl prověřit .

Tomuto prohlášení byli a nyní i jsou p

řítomni redaktoři i on -line ČR , členové části zvoleného předsednictva NDS -ČSND přímou volbou. Pan Prokůpek, stejně jako podvodník Pavel Pražský před 12 léty se bude snažit zničit i Národní demokracii pomluvami a falešnými údaji. Tento člověk i pan Naxera nezastupují již nezastupují NDS při registraci novelizace Stanov, do strany nwebyli přihláškou přijati( členství v neonacistických organizacích a ultralevých je zakázáno Stanovami).

 

Pevn

ě věřím, že naši čtenáři pochopí nastalou situaci, budou opatrní a nenechají se zmást. V naší zemi je žel i vinou vlád ČR denně odhalováno množství podvodů , zločinů a tunelování naší země . Jak víte toto naši odvážní redaktoři nemilosrdně podrobují veřejné kritice s mým výslovným souhlasem.

 

Váš p

ředseda NDS-ČSND a šéfredaktor Národních listů JAN VALENTA v.r. 5.3.2014

 

Za p

ředsednictvo strany :Výkonný místopředseda za ČR A SR ZDENĚK ČEREŠŇA

KPK JANA SEVERINOVÁ, Za Národní listy : ING. VLADIMÍR SOBOTKA (d

ůkazy) , redaktor Praha MICHAL ULVR, svědek on-line ,telefon SOŇA CSIFFÁRY 4.3.2014

 

 

 

 

 

 

PROHLÁŠENÍ P

NDS-

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář