Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROZHODNUTÍ KPK A PŘEDSEDY NDS DEFINITIVNÍ

16. 6. 2015

NÁRODNĚ DEMOKRATICKÁ STRANA (NDS)-

KLUBY NÁRODNÍ LISTY HLAVNÍ REDAKCE

 

SPOLEČNÉ PROHLÁŠENÍ MAJITELE WEBŮ NÁRODNÍCH LISTŮ, REDAKČNÍ RADY A PŘEDSEDNICTVA NDS DNE 11. ČERVNA 2015

 

Aby nevznikaly nadále pomluvy a dohady některých bývalých spolupracovníků Národních listů a bývalých členů N D S poskytujeme základní informaci, kterou obsahuje i

ÚVOD DO NÁRODNÍCH LISTŮ .

 

Především : Od roku 1861 , kdy Národní listy poprvé vyšly byl vždy předseda Národní strany svobodomyslné ( SDS a NDS , NSJ a opět NDS ) buď majitelem, nebo spolumajitelem listu ! Byl tomu dr. Julius Grégr, JUDr. Alois Rašín a JUDr.Karel Kramář společně ve Správní radě Pražské akciové společnosti a tiskárně . Spolumajitelem listu je i samozřejmě Národně demokratická strana jak v exilu 1945 až 2002 a převod práv byl učiněn roku 27. a 28. října 2002 na pana Jana Valentu, předsedu NDS znovu zvoleného v létech 2002, 2006, 2010, 2013 . Jan Valenta je předsedou NDS od 20.března 1991 a je pravdou že musel čelit dvěma pokusům o puč.

Toho času je nutné vyřadit ze záznamů Ministerstva vnitra ČR ( Na Slovensku je to v pořádku ) člověka, který není v NDS ale NSS( Národně sociální straně ) a to novelizací STANOV NDS Sb. 2001/2006/2008/2010 / 424 Zák .1991 .

Novelizací Stanov byl zdůrazněn princip vlivu členů strany a i Redakční rady NL ( nemusí být členem NDS ) na volby statutárních zástupců. Předsednictvo NDS má 7 členů a nyní probíhá on-line volba pěti zástupců s vyjimkou předsedy KPK a předsedy strany, kteří byli zvoleni roku 2013 !

Pokud jde o Redakční radu Národních listů jsou v ní : PHDr. Thomas Schmied ( USA-ČR) a ten je jedním z kandidátů na post I.místopředsedy NDS . Z kandidatury vypadl pan Zdenek Čerešňa a to i z redakce NL pro neetické jednání ! Další členové RR NL : Paní Karla Zapletalová ( Nový Jičín) , František Rozsypal ( Praha), Ing. Vladimír Sobotka ( Střední Čechy), Lukáš Ďurický ( Morava a Slezsko), za Slovensko Milan Laurinec .

Národní listy mají celou řadu dopisovatelů.

K případu pozastavení vstupu na web ( do jediné veřejné budovy) šéfredaktoru panu Janu Valentovi, jedná se o sabotážní čin ! Obsah tohoto prohlášení obdrží Ministr kultury ČR a ředitel zmíněné veřejné knihovny ( název z bezpečnostních důvodů a právních nezveřejňujeme) . Národní listy mají velmi dobré vztahy s AT i správci sítě a provádějí běžně autocenzuru. Je možný že pronikl některý článek dopisovatele na naše stránky a proto neověřené informace nebudeme nadále zveřejňovat . Je to společné opatření abychom se vyhnuly byť ojedinělému nedorozumění .

 

V zastoupení všech členů PNDS a RR KNL

 

Jan Valenta v.r. Dne 11.06.2015

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Neetické chování a jednání předsedy NDS Jana Valenty.

Zdenek Čerešňa 1 mistoředseda NDS ČR,20. 8. 2016 8:51

Byl jsem upozorněn, že předseda NDS ČR Jan Valenta vyloučil mou osobu z kandidatury a podávám vysvětlení, jelikož skutečný stav věci byl jiný a nikoliv neetické chování a jednání mé osoby, ale zneužívaní funkce předsedy NDS.

Předseda NDS Jan Valenta zneužíval funkci předsedy NDS kdykoliv chtěl cokoliv dosáhnout a zejména ve svůj vlastní prospěch na úkor jiných a to se mi nelíbilo, což jsem Honzu Valentu moc krát napomenul a také jsem ho vykázal z mého bytu kde se choval neeticky, roztahoval se v mém bytě a rozkazoval v tomto bytě kde jsem platil pronájem. Jsem se měl stěhovat a balil jsem si věci a připravoval jsem byt k vystěhování. Sdělil mi ať udělám jídlo. Sdělil jsem mu, ať si jídlo udělá, že má v ledničce u mě jídla dost a se obslouží sám a na co má chuť, že musím balit věci a vyklízet byt. Sdělil mi, že on je předseda NDS a já ho musím poslouchat a to jídlo mu musím udělat, což mě pobouřilo. Udělal to již více krát a jsem při tom vše financoval a stále to zneužíval, jelikož měl malý důchod a žil jako bezdomovec v lese ve stanu. Daroval jsem mu různé oblečení, dával mu i peníze k přežití i má přítelkyně a toto samé udělal i v bytě mé přítelkyně, kde nás málem vyhodili z bytu a přijela i PČR jelikož se choval neeticky v bytě také a použil stejnou větu jako u mě v bytě při stěhování, že je předseda NDS a přítelkyně ho musí poslouchat, což ji také vyvedlo z míry a vykázala Honzu z bytu. Řval v bytě i na ulici před vchodem a byl silně posilněný alkoholem. Často konzumoval alkohol a dělal si co chtěl a co bylo v rozporu s etickým chováním a jednáním a soužitím mezi spoluobčany v ČR. Zdenek Čerešňa 1. místopředseda NDS ČR a 1. zástupce šéfredaktora NL ČR.