Jdi na obsah Jdi na menu
 


PRAŽSKÁ KONFERENCE A VALNÝ SJEZD

12. 1. 2011

VÝNOS č. 1/2011

Strana nemusí být velká, ale v době kdy národu bude zle, vždy bude slyšet její hlas !

Výrok JUDr. Karla Kramáře 150 let výročí.

 

Vzhledem k požadavkům části delegátů z Prahy a dalších oblastí -krajů a Zemí koruny české , ve smyslu Stanov Sb. 2010 čl.4/5 rozhoduji takto :

  1. Překládám Mimořádný XIV. Valný sjezd na období po vánočních svátcích
  2. Svolávám Konferenci Pražského klubu strany na 3. února 2011 do Prahy
  3. Na 14  hodinu na místo mnou určené Přípravným výborem sjezdu a Pražské konference.
  4. S ohledem na Pražskou konferenci strany ( klubu ) je XIV. Valný sjezd ČMND - NDS přeložen na den : 5.2.2011 na místo mnou určené a vyznačené na delegátce .
  5. Vzhledem k tomu, že někteří delegáti z členské základny od roku 1991,1996 ,2000 až 2001 nesplnili kriteria pro sjezd, nebudou dále zváni a delegováni. Na Mimořádném sjezdu budou zvoleni někteří funkcionáři :
  6. Potvrzen : I.místopředseda strany,( Čechy) , zvolen místopředseda(kyně) Moravy a Slezska, předseda Pražského klubu, určen předseda Mladé generace návrhem Celostátního klubu MG ČMND, určen Klub dr. Karla Kramáře ( majetkové záležitosti), členové předsednictva maximálně do 7 členů.
  7. Sjezd schválí definitivní Stanovy po redakci, která právě probíhá, novodobý program boje o moc a vlastní cíle. na sjezd budou zváni nejbližší partneři.
  8. Strana bude organizována na Zemském a místním principu a konfesním-zájmovém sdružování podle profesí.
  9. Podrobnosti budou sděleny emailem do tří dnů tak, aby nebyla akce zneužita lidmi typu Pražský ,  Porvis, Vašut, Perner a Měřička - vers. Syrový !- Podepsán :  Jan Valenta v.r. předseda strany ČMND-NDS

 


 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář