Jdi na obsah Jdi na menu
 


MIMOŘÁDNÉ PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDNICTVA NDS-ČS ND -OS ČKL-KNL DNES

19. 9. 2014

 

1Národně demokratická strana (NDS)-

2Československá Národní demokracie ( ČS ND)

3NÁRODNÍ LISTY- Občanský spolek Český klub- Kluby Národních listů



 

Předsednictvo – Přípravný výbor ZEMSKÉHO SNĚMU ČS – ČMS


 

znak-nds.gif


 



 



 



 



 



 

Předsednictvo ČS ND-NDS : V zastoupení všech členů naší strany a předsednictva jsem zmocněn vydat následující S T A N O V I S K O k stavu našeho národa, občanských aktivit a aktivistů, zejména však ke komunálním a senátním volbám.

1. V souladu s Deklarací PV ZS ČMS ze dne 8.8.2014 bojkotuje naše strana volební frašku v říjnu roku 2014 .

Do voleb jde česká politická scéna naprosto roztříštěna na sto dvacet subjektů hnutí a stran ! Téměř všechny splňují úlohu „trojských koňů“, volební programy jsou si podobné jako „vejce vejci „. Objektivně ,přes naše četné výzvy a memoranda v posledních dvou létech ale i dříve ( př. 2008,09,10 ) , účasti na jednáních „stoupenců“ Přímé demokracie 2012,2013,2014 , občanských aktivitám a aktivistům, tito postupují naprosto nezodpovědně jak k občanům v místě svých bydlišť , tak ve městech. Jen v Praze se najednou „vyrojilo“ několik hnutí, které ministerstvo vnitra ČR a to i politických stran 2009-2014 bez problémů „registrovalo „. Případy, TOP 09, LIDEM , ale i ANE0, ANO,VĚCÍ VEŘEJNÝCH , ale i dalších „hnutí „ jsou všeobecně známy jako doslova skandální manipulaci jak s občany, voliči tak i klientelistickým způsobem vládnutí v naší zemi. Dokonce přední političtí experti dokonce ve veřejnoprávních mediích, která jsou v rukou vládnoucí vrstvy, přiznávají základ „kmotrovského způsobu „ vládnutí a to jak od vzniku opoziční smlouvy roku 1998 ODS-ČSSD , jímž je zasažena jak ODS tak ČSSD, přiznávají že naše tzv. „sametová „ demokracie má mafiánské podhoubí.

Politický systém nastolený roku 1989-90 nenavázal na demokratickou tradici I. Republiky ani náznakem. Vznik OF/VPN a z nich dalších stran vedly k rozpadu naší vlasti k 1.1.1993. Dnes jsme se dozvěděli právoplatný výsledek referenda o Skotsku a ukázal se zdravý rozum občanů Spojeného království Velké Britannie ! Naopak, naši „polistopadoví „ vůdcové přes masívní petiční kampaň referendum o rozpadu Československa neuskutečnili a takto oba režimy ČR a SR nemají a neměly žádný demokratický základ!

2. Občanští aktivisté halící se za to, jak chtějí uskutečnit přímou či „skutečnou „ demokracii prohospodařili naděje které občané skládali do 15.března 2012 a další jednání. Vždy je někdo rozbil. Krom toho jsme zaznamenali chaos a nepochopení četných mimoparlamentních stran a hnutí, občanských sdružení od akcí NIO, OCCUP.cz ale i Holešovské výzvy, která se rozpadla . SK-De dopadla obdobně a některé „spolky“ byly a jsou dodnes prodlouženou rukou ČSSD a současné koalice. V Praze kandidují podezřelá hnutí s divným financováním, ale i Brně a Ostravě.

ZA TÉTO SITUACE PODPORUJEME JEDNOTLIVÉ MÍSTNÍ KANDIDÁTY, KTERÉ OBČANÉ ZNAJÍ JAKO ČESTNÉ LIDI A NÉ PROSPĚCHÁŘE .

NDS- ČS ND BUDE POKRAČOVAT V ÚSILÍ O ZŘÍZENÍ ZEMSKÉHO SNĚMU ČECH MORAVY A SLEZSKA JAKO MIMOPARLAMENTNÍHO SHROMÁŽDĚNÍ V RÁMCI OBČANSKÉHO SPOLKU ČESKÝ KLUB . DÁLE : BUDEME INICIOVAT VYTVOŘENÍ ČESKOSLOVENSKÉHO SNĚMU .

BLAHO VLASTI NECHŤ JE NAŠÍM NEJVYŠŠÍM ZÁKONEM“

( JUDr. Karel Kramář 1918 )



 

V Praze dne 19. září 2014 Za předsednictvo strany :

předseda NDS-ČS ND Jan Valenta v.r.

1. místopředseda strany : Zdenek Čerešňa v.r



 



 



 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář