Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZÁVAŽNÉ PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY NDS JANA VALENTY K 28.ŘÍJNU 1918

22. 10. 2015

NÁRODNĚ DEMOKRATICKÁ STRANA

ČESKOSLOVENSKÁ NÁRODNÍ DEMOKRACIE

KLUBY NÁRODNÍCH LISTŮ

cmnd.nds@centrum.cz, narodnilisty@centrum.cz, cmnd.nds@gmail.com

narodnilisty.estranky.cz, nds@estranky.cz, narodnimyslenka.estranky.cz

 

PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY NDS-ČSND, šéfredaktora Národní listy ,

JANA VALENTY K 28. ŘÍJNU 1918/2015

 

Vážení občané, milí čtenáři webů Národních listů, členové NDS, signatáři výzvy k referendu o obnově Československé státnosti .

 

Téměř tradičně se vyjadřuji vždy k památným dnům našich pohnutých dějin a to nejen v Národních listech , ale i veřejně. Nepochybně mí předchůdci byli u zrodu ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY v době I. Odboje 1914-1918.

V současné době jsou oba bratrské národy Čechů a Slováků rozděleny politicky, nikoliv však občansky a staletými vazbami. V dobách, kdy Slované drželi pospolu tu byly zakořeněny vazby, které ani v dobách rozdělení obou národů nezanikly a nikdy nezaniknou přes všechny zrady politických reprezentací až do současnosti .

Naše národy nevzkvétají. Obludný scénář směřující na likvidaci slovanské větve národů Evropy naráží na odvěký civilizační přínos, kulturní vyspělost a nadání ČECHŮ, SLOVÁKŮ, KARPATSKÝCH RUSÍNŮ, NÁRODŮ BÝVALÉ JUGOSLÁVIE, RUSKA, ČÁSTI UKRAJINY, BĚLORUSKA, MOLDAVSKA, BULHARSKA ČI ZBYTKU POLABSKÝCH SLOVANŮ V LUŽICI !

Samozvaní světovládci se snaží vnutit národům vlastní vůli a proto vyvolávají lokální konflikty ve světě . Současná utečenecká krize je neklamným důkazem, kam až vede zaslepená touha po moci bankovní , průmyslové a vojenské mafie . AFGHÁNISTÁN, IRÁK, SYRIE, LIBYE A UKRAJINA je pokračováním Jugoslávské krize devadesátých let . Rovněž je zneužíváno Islámské náboženství, jiná kultura k potlačení vyspělých kultur národů Evropy!

Naše společnost je polarizována a záměrně rozdělována. Po roce 1989 Češi a Slováci jsou masívně ohlupováni, rozpadají se tradiční hodnoty rodinného práva, jako základu národní svébytnosti. Záměrně byly vytvořeny vládní politické strany pro to aby se staly nástrojem cizích velmocí. Ukazuje se, že je lhostejno zda kolaboruje politická strana nebo tak zvaní „aktivisté“ a naivisté ?!

Abychom dosáhli obnovení společné vlasti v rámci IV. Části Státoprávního ohrazení jsem zobecnil asi deset bodů, na kterých by se mohly reprezentativní složky našich národů shodnout, zejména na vyhlášení referenda o státoprávním uspořádání ČECHŮ A SLOVÁKŮ. Na mnohém se dokážeme shodnout a proto je na čase přestat s jalovými mítinky a peticemi a přejít k činu směřujícímu ke generální stávce Čechů a Slováků tak jak to bylo mezi 14. a 28. říjnem 1918 .

Domníváme se že by měl být obnoven prozatimní Parlament, ČESKOSLOVENSKÝ NÁRODNÍ VÝBOR NEBO SNĚM ….Lidé už mají dost planých slibů, slov a zadlužování našich národů směrem k MMF a Světové bance !

Spojme své síly proto, abychom zastavili světovládné plány organizovaného zločinu proti lidstvu. V našem konání musí jít stranou malicherné spory . Věřme že do dvou let kdy bude 100. výročí vyhlášení ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY, TAK JAK SI TO PŘEJÍ OBČANÉ NAPŘÍČ GENERACEMI ROKEM OBNOVY NAŠÍ VLASTI .

 

JEJÍŽ BLAHO NÁM MUSÍ BÝT NEJVYŠŠÍM ZÁKONEM ( dr. Karel Kramář r. 1918)

 

Jan Valenta dne 22.10.2015 v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář