Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝROČNÍ ZPRÁVA ND-NDS PSČR

23. 3. 2010

NÁRODNÍ DEMOKRACIE-NÁRODNĚ DEMOKRATICKÁ STRANA SE SÍDLEM V PRAZE, PROZ. DO DUBNA T.R.

Hvozdíkova 1/ 2614 106 00 Praha 10 Zahradní město

e mail : valenta.nds@seznam.cz

Bezpečnostní opatření proti pachatelům napadání vedení strany na tomto portálu . Není uvedeno číslo mobilního spojení. Předsednictvo strany ND-NDS!


PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY

ROZPOČTOVÝ VÝBOR POSLANECKÉ SNĚMOVNY PSČR

Sněmovní ulice č. 4 101 00 PRAHA 1 MALÁ STRANA

___________________________________________________________

Výroční zpráva o hospodaření ND-NDS za rok 2009 v rozmezí od 1.,1.2009 až 31.12.2009 v provizoriu z důvodů obstrukcí MV ČR při dopracování novelizace Stanov strany !

  1. V roce 2009 pokračovalo až osmileté provizorium ND-NDS,kdy účetní operace byly vedeny v souladu se Zákonem o politických stranách a hnutích tak, že aktiva a pasiva strany byla pozastavena .
  2. Vážné nepořádky ve vedení politických stran pokračují, údajně strana se prý měla sloučit s ČSNS 2005  což je naprostý nesmysl . Korespondence probíhala mezi AK VOSTROVSKý a spol. a Správním úsekem MV ČR .
  3. Nové Stanovy  ND-NDS byly schváleny k 9.03. 2010 Referendem členů strany. Předloha nových stanov schválených XIII. řádným Valným sjezdem ve dnech 4. a 5. 4.2008 byla doplněna a její znění  odevzdané MV ČR je na tomto partálu NDS !
  4. Přijímání členských příspěvků bylo proto odloženo do platnosti nových Hospodářských pravidel strany až po schválení Stanov ND-NDS a i běžné finanční pohyby byly nulitní.
  5. Běžné provozní výdaje strany byly již osmý rok hrazeny z vlastních zdrojů členů předsednictva, nové Generální rady ( bývalá VR NDS) tz. výhradně soukromou iniciativou a tyto nemohou být ani zahrnuty do Rozvahy !
  6. V prvním čtvrtletí roku 2010 bylo zahájeno smírčí restituční řízení s vládou ČR  o navrácení majetku strany, který byl zcizen po Mnichovu 1938 a únoru 1948 .
  7. ND-NDS jedná tč. o získání prostorů pro svojí činnost v rámci hlavního města Prahy a ve Středočeském kraji.Vzhledem k pokračující trestné činnosti skupiny Pražský a spol., podléhají další informace přísnému utajení z důvodu bezpečnosti členů vedení ND-NDS .
  8. Pokud bude ND-NDS registrována do voleb PS ČR, nebo komunálních a senátních voleb, neprodleně přejde na pravidla účetnictví neziskových organizací.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
na vědomí: Vláda ČR, MV ČR.  vždy podatelnou


Výroční zprávu schválilo předsednictvo strany k 23.03.2010


předseda (ČM) NÁRODNÍ DEMOKRACIE- NDS

STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE ZVOLENÝ XIII.VS NDS , POTVRZENÝ REFERENDEM ( VIZ STANOVY )

                                      

                                         JAN VALENTA


 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář