Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÚVODNÍK V NÁRODNÍCH LISTECH Z 22.5.2015

23. 5. 2015
  1.  

NÁRODNÍ LISTY

veekendové vydání pátek až neděle

VEŘEJNÁ PROPAGACE NACISMU, FAŠISMU A JÍM PODOBNÝCH IDEOLOGIÍ ( VIZ UKRAJINSKÁ JUNTA) , JE TRESTNÁ ZE ZÁNONA SB.40 / 2009 / 2010 PLATNOST S TÍM, ŽE TRESTNÍ SAZBA JE OD 2 AŽ 6 LET ODNĚTÍ SVOBODY !!!!!!

www.narodnilisty.estranky.cz, narodnimyslenka.estranky.cz, nds.estranky.cz, ceskoslovensky-zemsky-snem.cz, Almanach-Lumir.estranky.cz, narodnilistydnes.blog.cz


 

KOMENTÁŘE, ÚVODNÍKY, ČLÁNKY DOPISOVATELŮ A REDAKTORŮ

PÁTEČNÍ POLEDNÍK

ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA KLUBŮ NÁRODNÍCH LISTŮ JANA VALENTY :

STARÉHO PSA NOVÝM KOUSKŮM NENAUČÍŠ. JENE URBANE Z RESPEKTU JSI VLASTIZRÁDCE .

Pokud někdo tajně doufal, že černá skvrna na ČESKÉM ROZHLASE PLUS (+-) zmizí, mýlil se ! Poté, co Ivan Stern z bývalé Svobodné Evropy oplakával bezprostředně elitního člena Národního souručenství ( protektorátní strana ) a jeho plátek „PŘÍTOMNOST“, vybral si opravdu „na hlavu „ padající téma : Bulvární plátek Přítomnost s pseudonymem mladíka zvaného Ferdinand Peroutka. Jak ve své stařecké demenci pan zednář Stern prozradil, pan Peroutka už tehdy šil do koalice pěti stran, „jak prý je limitována atd“. Nic lepšího nebylo, koalice na rozdíl od nynějších vydržela téměř dvacet let a nebýt zrady některých politiků koaličních stran, Peroutka coby kolaborant nemohl nevstoupit se svým plátkem do Národního souručenství , kde bohužel byl i za Agrárníky Rudolf beran, kterého již 28.prosince 1938 ostře kritizoval JUDr. Ladislav Rašín , poslední lídr NDS ! „Republice ČESKOSLOVENSKÉ zůstávám věren až do své smrti !“ Syn slavného otce, neméně tak slavný jak víme byl kolaboranty zrazen, jako jeden z lídrů „POLITICKÉHO ÚSTŘEDÍ“, zatčen v době kdy „guru“ našich červených - karetníků, kolaborantů a zrádců ČSFR Ferdinand Peroutka vydal ve své PŘÍTOMNOSTI, skutečně : „ HITLER JE GENTLEMAN ! - „ Protektorátní plátek“ vycházel v době, kdy do země přišel SS gruppenfuhrer Rainhard Heydrich a mezi prvními „opatřeními „ byl zákaz Národních listů a zatčení třinácti redaktorů Národních listů, kteří po atentátu na kata našeho národa skončili na Kobyliském cvičišti. A pan „demokrat“ a vedoucí redakce Svobodná Evropa, které jsme tolik fandili a poslouchali ji v době „normalizace“ vesele docházel práskat naše vlastence. Politické ústředí bylo za „Heydrichiády“ pozatýkáno a před tím v půli prosince 1939 část , kde byli zainteresováni odbojoví důstojníci a politici . Tím byla zasazena těžká rána nekomunistickému odboji, který byl napojen na Londýn !!!!!

NDS, která po válce nebyla záměrně obnovena, zejména vlivem židozednářské lobby v KSČ, vedle Agrární strany (REP .str) dál působila v exilu 1945 až 2002 ! Ferdinand Peroutka a bratři Havlové byli poté co zemřel JUDr. Karel Kramář byli „likvidátory „dvou prvorepublikových demokratických stran Agrární a naší NDS ! Jsou o tom nezvratné důkazy . Dr. Ladislav Rašín v době Mnichova nekompromisní obhájce suverenity pohraničí je záměrně opomíjen tak zvanými „historiky“ dalšího skřehotavce v ČRo + Jana Urbana, jednoho z předních „majdanistů“, poskoka Václava Havla ml. ( bývalého prezidenta ) . tento pán s jistým Janem Šináglem a dalšími nám vyhrožoval, že založí další majdan a že my „rusofilové „ na to doplatíme“.... ( pan Šinágl byl vyfocen před bustou Sudetoněmeckého landsmanšaftu v Praze což jsme zveřejnili )

NDS, záměrně osočovaná pseudo -historiky a Havlovými „kamarády“ u pípy a kořalky ( existují výpovědi nejen Havlových spoluvězňů ale i členů Charty 77 ) jako František Fic , který „pod parou „ v Otázkách míru a socialismu za Husákova režimu nás osočoval z údajné kolaborace, či pravicového extrémismu, stejně tak další somráci a opilci z jisté hospůdky na Rašínově nábřeží ! Pan Jan Urban, kdysi mluvčí OF 1990-1991 se zklovolně netajil nenávistí k Benešovým dekretům, 70.výročí návratu prezidenta ČSR dr. Edvarda Beneše , stejně zavile jako jeho souputníci pseudo profesor gay Jiří Pehe ! Oba po sobě ve středu 21.5 a čtvrtek 22.5. Ano , dokonce dr. Kramář vedl s prezidentem dr. Benešem spor o výklad omylu „čechoslovakismu“ , stejně tak jako senátor Viktor Dyk a zejména dr. Ladislav Rašín ( slavný syn slavného otce) kritizoval v našich Národních listech Benešovu chybu v otázce obrany národa !

Jan Urban došel stejně daleko, jako jeho duchovní vzor : Ferdinand Peroutka ! -Až na dno vlastizrady. Zmatené výroky nedělají čest Českému rozhlasu, který se tolik zasloužil o Pražské povstání 1945 a srpen 1968 ! Až na dno vlastizrady došli naši Havlomilové . Kdo stál za zatčením statečného politika dr. Ladislava Rašína ?Co myslíte milí čtenáři. Gestapo samo by jej nezatklo. Stín kolaborace a nezodpovězené historie stojí za námi jako trauma, ze kterého se náš zmatený národ musí nutně poučit .

Kruté a žel má to na svědomí zmanipulovaný Čro plus , pohanění památky nemocného člověka ( tčři mozkové mrtvice) JUDr. Edvarda Beneše , který nechtěl opakovat Mnichov a měl zastání Jana Masaryka, neměl v reprezentaci stran

NÁRODNÍ FRONTY „ ZASTÁNÍ A ZŮSTAL OSAMOCEN JAKO VE DNECH MNICHOVA.

NDS byla v emigraci od roku 1945, velká část členů NDS a Agrární strany se zúčastnila II. A III odboje. A nyní pracujeme proti těm, kteří se skrývají za demokracií a pášou zlo na národech ČESKOSLOVENSKA ve IV. Odboji. A tak milí čtenáři a občané, udělejte si skutečný obraz o těch co pravdu zaměnili za lež, lásku za nenávist , opak co hlásal ten, jenž se houpal na koleně kata našeho národa!

ZAMYSLEME SE NAD TÍM, KDO Z TĚCH KTEŘÍ ZA NAŠE PENÍZE VYSTUDOVALI A HLÁSAJÍ VE SLUŽBÁCH CIZÍCH PROTEKTORŮ ŠÍŘÍ PRÁVĚ LŽI A NENÁVIST PROTI MÍRU, SVOBODĚ NÁRODŮ A LIDSKÉ PŘIROZENOSTI . Váš Jan Valenta v.r.


 


 


 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář