Jdi na obsah Jdi na menu
 


referendum zde !!!!!!

30. 3. 2010

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuální INFORMACE .

Tato informace se netýká jen estránek.cz, zejména však veřejnosti, která bedlivě čte jak www.narodnilisty.estranky.cz, tak nds.estranky.cz .

Jistý anonym AA Vladimír, neustále napadá redakci NL/NDS a nazývá mne cituji " lhářem ", prý že nemáme povinnost sledovat obsah příspěvků a komentářů. Reaguji na dopis zřizovatelky a již jsem předběžně odpověděl. Zjistil jsem již dříve, že příchodem komentářů jistého Pavla Pražského, Ondřeje Vašuta a pana AA Vladimíra je jejich obsah vulgární, porušující Zákony České republiky, etiku a morálku. Většina jich je pohoršlivá, zlovolná a zavádějící. Osobně mi bylo vyhrožování "ubijeme Tě lopatou a zahrabeme do sněhu". Pachatel : Ondřej Vašut.

Jedná se o malou skupinu osob, která zkorumpovala jednu úřednici na Odboru sdružování a volebním v květnu  roku 2002, kdy strana pod mým vedením kandidovala do PS ČR pod poř. č. 1. m. Tito lidé se chtěli zmocnit strany , která již zahájila svoji činnost v době Národního obrození! Plán byl jasný: odstranit mne. Pavel Pražský, jak nám sdělily Obvodní orgány ČSSD pro Prahu 4 a tehdejší předsedkyně Městského výboru ČSSD byl "Pražský " potvrzen jako řadový bezvýznamný člen strany. Z tohoto důvodu byl Pražskou organizací NDS vyškrtnut ze seznamu členů již 8.prosince 2001 a toto bylo potvrzeno 15.12.2001 a závěrečným zasedáním X.Valného  sjezdu NDS dne 2.02.2002 v zasedacím sále ABBA Praha 2.m XI. sjezd výrok jednoznačně potvrdil. Vedoucí odboru MV ČR JUDr. Daria Benešová bez našeho vědomí v plné předvolební kampani zaregistrovala podvržené Stanovy pana Pražského a spol. opatřené zfalšovanými údaji o XI. mimořádném sjezdu, který se nekonal !!!!!-

           Pokud jde o další postup, spor o identitu trval i po XII. VS a XIII.VS. NDS.2008. MV ČR v rozporu s vlastním zákonem, nezměnilo a nezaznamenalo změny, prý podle § 11 Zákona 424/1991 Sb. čímž byl hrubě porušen vlastní  zákon. Podle § 3 Zákona rovněž jedna osoba nesmí být a vstoupit s nevyřešeným písemným výstupem do jiné strany.

         Právníci ND-NDS pravděpodobně na paní dr. Benešovou podají trestní oznámení po shromáždění dostatečného počtu důkazů v co možná nejkratší době. O podvodu Pražského a spol.je informován premiér a ministr vnitra vlády ČR. Podrobný rozklad obdrží ještě tento týden.

        Tolik k identitě strany, která má Mezinárnodní registrační číslo  O.I.R. 95600 , které je zcela nezpochybnitelné. NDS je dále registrována ještě z doby federace na ministerstvu vnitra Slovenské republiky !!!!!

        NÁRODNÍ LISTY  JSOU ORGÁNEM STRANY OD ROKU 1910 ( PŘEVEDL DR. ALOIS RAŠÍN DO REJSTŘÍKU A DR.JAROSLAV PREISS/ ŽL/, BYLY ZAKÁZÁNY NACISTY A KOMUNISTY. NEOPRÁVNĚNĚ SE JE POKUSILA BEZ NAŠEHO VĚDOMÍ VYDÁVAT STRANA PODNIKATELŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ Č. VOLEBNÍ 19, KDE JSME KANDIDOVALI V ROCE 1992 I MY. LIST VYCHÁZEL KRÁTCE. JEHO WEB ZŘÍZEN SICE V ROCE 2000, DOMÉNU SAMOZŘEJMĚ I Z TÉ DOBY MÁ A TČ. ŘEŠÍME OTÁZKU KONKURENCE CENTRU.CZ A SEZNAM.CZ-ESTRANKY.CZ. IHNED PO SVÁTCÍCH ZAREGISTRUJEME DOMÉNU NA ESTRANKÁCH.CZ. ZA 3 ROKY VYDÁVÁNÍ INTERNETOVÉHO PÚORTÁLU JSME S VYDAVATELEM ESTRANEK.CZ PLNĚ SPOKOJENI. DĚKUJEME ZA UPOZORNĚNÍ NA OBSAH NĚKTERÝCH VÝROKŮ. PODNIKL JSEM JIŽ V PROSINCI, LEDNU , ÚNORU ROZHODNÉ KROKY K BLOKOVÁNÍ PIRÁTSKÝCH ZÁSAHŮ DO KULTIVOVANÉHO PROJEVU A TRADICI NLI.PROTI PŮVODCŮM LŽÍ A URÁŽEK POSTUPUJEME PRÁVNÍMI NÁSTROJI PLATNÝMI V ČESKÉ REPUBLICE A EVROPSKÉ UNII , KDE JE STRANA REGISTROVÁNA.

               Jan Valenta, šéfredaktor Národních listů v.r.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář