Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY ČMND-NDS

9. 4. 2011

 

            Vážení  občané , členové strany , přátelé

                            a političtí partneři .

Současný politický vývoj v zemi mi dal ve všech směrech a to dlouhodobě "za pravdu "Po celá léta jsem apeloval na zdravý rozum mimoparlamentních stran a na stránkách Národních listů Internet s použitím podkladů našich přátel u nás a v zahraničí. Nikdy jsem nebyl prorokem  ale jedno vím : Pokud "jen " budeme jako národ nebetyčně naivní a neustále volit ty, kteří nás nejen okrádají, špiclují, denunciují a lžou o korupci ve státní správě ,nezasloužíme si pak jinou lepší vládu, neboť jsme se nepoučili z pohnutých dějin !

       Případ Věcí veřejných, umělé strany na kterou jsem upozorňoval politické partnery , jejich provázanost s podsvětím se netýká jen "véčkařů" ale i TOP 09 rovněž údajně "čisté nové strany" se starými Pappenheimskými . O ODS a ČSSD , strany které nesou hlavní vinu na politickém a hospodářském marasmu naší společnosti už ani nehovořím.

       Sám jsem se stal obětí několikerého napadení, byly "napíchnuty " Národní listy Internet a soustavně jsem byl sledován a myslím nejen Bártapem ale i exponenty jiných stran. A to jen za to, že se tu člověk narodí a chce žít ve svobodné zemi důstojně a v souladu s morálkou a vlastním svědomím. Lidé , které pan Vít Bárta zaměstnal patřily a to nejen jeho agentura ABL ve většině k elitám StB ! O jejich "morálním " profilu není pochyby  !

        V průběhu novodobé historie Národní demokracie a i závěru I.republiky a předúnorové éry je zřejmé, že vládním špičkám jsme vždey překáželi i když jsme 20 let byli vládní stranou! Náš podíl na vzniku ČSR je nesporný, naše účast v II.protinacistickém odboji byla uznána spojenci registrací v Západní zóně Německa a ve Francii. Potvrzení toho je podpis generála C.Cornellise, nástupce slavného generála Pattona na naší registraci! 

        Po " předání moci" roku 1989 z rukou staré nomenkatury té nové ( příprava Prognostický ústav při ÚV KSČ ), jsem byl jako hlavní osoba u obnovy naší strany na území ČSFR - ČR a SR 4.března 1991, ale co tomu předcházelo bude zveřejněno v Národních listech v knižní net formou ! Nepřetržitě od zápasu za zachování společného státu, který naše strana spoluzakládala jsme naráželi na rozvratné akce novodobých vládců. Proto volání pana premiéra dr. Petra Nečase o očistě politiky je k smíchu, neboť ministři vlád za účasti ČSSD nebo ODS (MV správní odbor) jsou zodpovědni za to, že ČMND-NDS strana českého a slovenského národa je podrobena úřední perzekuci !

       Oproti tomu přímo "kvetou" strany, které nemají ani minulost ale ani přítomnost.VV jako Unie svobody či další paskvily včetně TOP 09 jsou pouze účelové, aby zakonzervovaly současnou partiokracii. Velmi trefně ji nazval v otázkách ČT24 profesor Fordhamské university Milan Zelený .Mmj se zmínil o původu "krize" která byla uměle vyvolána .Strany, které mohly společně s námi promluvit do vývoje zanikají na úbytě, nebo jsou infiltrovány.

        Jménem všech slušných spoluobčanů vyzývám všechy : " Pojďme k pumpám" zachránit zemi, která se zmítá v hnusu a špíně . Pojďme nastolit přímé prvky demokracie ale né s pohodlnými lidmi či kverulanty ale zodpovědnými občany této krásné země.

                    Váš Jan Valenta, předseda ČMND-NDS

      

        

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář