Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘEHLED Z NÁRODNÍCH LISTŮ A NÁRODNÍ MYŠLENKY

24. 9. 2015

ZDEMOLOVANÝ VLAK

 

UTEČENCI !

 

narodnilisty@centrum.cz, cmnd.nds@centrum.cz, valenta.cmnd@gmail.com,

 

 

ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA NL-NM-NDS

JANA VALENTY DNES 21.9.2015

 

Tak jak to bývá, Brusel si díky velmocem „postavil hlavy „ , neboť nereálný svět poslepované Evropy s různorodými zájmy národů, možnostmi a ekonomickou silou jednoznačně potvrzuje pravidlo, že „koho chleba jíš, toho píseň zpívej“ a nyní sklízíme to co zaseli Telička, Špidla a před nimi Zeman a Klaus drahně v létech 1999 až 2004 !

Velmocenské zájmy Německa tu hrají velkou roli a žel i nenaplněné garance, které dala „Evropa „ při sjednocování země Rusku a i Východním zemím, které zrušily RVHP a i Varšavskou smlouvu v roce 1990, zatímco EU se na rozdíl od zakladatelů ( 13) , odklonila od původních cílů !

A nyní sklízí EU co zasely USA invazemi do zemí, ze kterých plynou utečenci...

I když Visegradská čtyřka se postavila „na zadní“ a dnes měl premiér ČR Bohuslav Sobotka přímo vlastenecký projev před novináři, těžko můžeme nepřehlédnout nakolik jsme vazaly EU a USA ! A tak Sibyla prorokovala „žluté nebezpečí“, to již skýtá Čína v ekonomické sféře a ISIL v oblastech kam „bota „ amerického vojáka a NATA vkročila. Důsledky toho, co tříhlavá saň v podobě světové mafie vymyslela ( BILDEBERG-B NAI BRITH-ŘÍMSKÝ KLUB) , si ponese Evropa, pokud nebude reformována . A příliv uprchlíků Islámu podle toho jak „kultivovaně se nechovají“ roste den ze dne. A státy se brání: Maďarsko, Slovensko ale i Chorvatsko a „ježí“ se na hranicích Německo a Francie …..

QOUO VADIS DOMINE?-EVROPO ????

 

 


 


 

Vladimír Sobotka

 

20. 9. (před 1 dnem)

   

komu: pospichalova.m.

 


 


 

Cíle, subsidiarita a uprchlíci v EU a DEMOKRÁTOŘI.

     Dva hlavní principy EU jsou zákaz diskriminace a princip subsidiarity, který nařizuje přenést pravomoci co nejblíže k občanům, tedy na lokální úroveň. Případy, kdy pravomoc přechází na orgány EU, stanovuje "Protokol o používání zásad subsidiarity a proporcionality",  připojený ke Smlouvě o EU​​. Jsou to případy, kdy cíle nelze dosáhnou na nižší, lokální úrovni. Otázkou tedy je, kdo a jaké cíle v EU stanovuje.
      V naší římsko -  křesťanské "západní" civilizaci je nejvyšším principem a zákonem (SUPREMA LEX)​ ​ BLAHO LIDU. Nelze pochybovat o tom, že n​elimitovaný nekonečný příval uprchlíků z oblastí s kulturou nám velmi vzdálenou, cizí, pro nás kontraverzní, nepřátelskou a nepřijatelnou není pro nás blahem, nýbrž katastrofou. Zejména pokud jde o islámisty, jejichž programem je ovládnout a vyhubit "nevěřící". Islám je jednoznačně hnutím, náboženstvím a ideologií, usilující o potlačení práv ostatních. Taková hnutí a náboženství zákony všech demokratických zemí včetně naší ústavy zakazují.  Je šokující, že mnoho našich i zahraničních "demokratických" politiků náhle přestává být "demokraty", jednají proti zájmům lidu a stávají se z nich DEMOKRÁTOŘI, kteří svým fundamentalistickým přístupem k lidským právům a demokracii stavějí lidská práva a demokracii vlastních očanů na hlavu ve prospěch přívalu s námi nekompatibilních, neslučitelných imigrantů. Nikdo jiný, než lid to těm demokrátorům nemůže vysvětlit a nezáleží na tom, že legální nástroje u nás demokrátoři lidem odepřeli, všeobecné, vyvolatelné a pro politiky závazné referendum stále nemáme. Demokracie je tím u nás potlačena a v tomto případě má i podle naší ústavy lid právo jednat ve svém zájmu i proti demokrátory vytvořeným protidemokratickým zákonům.
       Občané naší ani ostatních demokratických zemí si rozhodně nepřejí, aby cílem politiky EU bylo prosazování přijímání neomezeného počtu imigrantů. Naopak si přejí, aby cílem politiky EU bylo ukončení přívalu imigrantů do EU. Bohaté nejsou pouze země EU, ale i mnoho afrických a asijských zemí (ropné oblasti apod.), které však tyto imigranty nechtějí, přestože se jedná o osoby s jejich kulturou. Asi dobře vědí, proč je nechtějí. Možná a pravděpodobně proto, aby rozvrátili EU. Což nesporně v zájmu občanů EU není.
      Zbývá jediné - vyměnit politiky, vyměnit demokrátory za demokraty! Zbývá se rozhodnout, jak to udělat, když současné volební zákony, formulované na ochranu demokrátorů, výměnu demokrátorů neumožňují. Princip subsidiarity nelze porušovat v zájmu cíle, který směřuje proti zájmům občanů! Jinými slovy a konkrétně - nelze žádnému členskému státu EU nařizovat přijímání neomezených (a dokonce žádných) kvót imigrantů, to by bylo flagrantní porušení principu subsidiarity a v EU je to zakázáno!
VS.

​​

 


 


 


 


 

 

Náhledy fotografií ze složky FOTOGRAFICKÉ POSTŘEHY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář