Jdi na obsah Jdi na menu
 


NDS-ČESKOSLOVENSKÁ NÁRODNÍ DEMOKRACIE V KVĚTNU

5. 5. 2014

NÁRODNÍ DEMOKRACIE Č.5

------------------

Úvodník

Jan Valenta

Měsíc duben máme za sebou a byl milosrdný v počasí, nikoliv na události. V Národní demokracii dochází k dalším přímým volbám do předsednictva.  Ukázalo se že místopředsedkyně a zástupkyně šéfredaktora Soňa Csiffáry se nahony vzdálila cílům NDS . Dále probíhá výzkum Zemského sněmu a Českého klubu v Národním archivu . Splnili jsme podmínky přeregistrace na Rejstříkový soud  Občanského sdružení ( nyní spolek ) ČESKÝ KLUB-KLUBY NÁRODNÍCH LISTŮ a doplnili seznam funkcionářů na ministerstvu vnitra. Pokud vše vyjde tak v koalici části prvorepublikových stran a občanských hnutí by NDS mohla po dvanácti létech jít opět do komunálních a možná i senátorských voleb .

Vzhledem k situaci v ANEo , jejího rozkladu podporujeme ČESKOMORAVSKOU REPUBLIKÁNSKOU STRNU DO VOLEB EVROPSKÉHO PARLAMENTU ! Dobře milí členové a i čtenáři - občané víte o okolnostech naší neúčasti ve volbách do EP. S ANEo není možné díky kauze Prokůpek-Naxera počítat. Oba zuřivě napadají nejen mne, ale i členy Kontrolní a přešetřující komise, ale i ty kandidáty, kteří šli na seznam ANEo za redakci Národních listů . Jak víte na protest proti fašizaci hnutí a podvodům Václava Prokůpka jsem s kolegy z kandidatury koalice s ANEo odstoupil 4. března 2014 !

Národní demokracie je strana která nemá zapotřebí se dívat na rozbíjení naší politické scény což dokládá množství kandidujících . Snažíme se o to, abychom šli do sjednocujícího zápasu o Přímou demokracii a to lze jedině tehdy, obnovíme-li ZEMSKÝ SNĚM ČECH MORAVY A SLEZSKA. Ukázalo se kam až vedlo zavedení 14 krajů k byrokratizaci a korupci přímo v politických stranách ODS-ČSSD -VV- -TOP 09 + starostové .....Poslední kauza OKD, Promopro za vlády Topolánkovy, kauzy z vlády Petra Nečase. Kolik prostředků ukradla státu jeho nynější žena Jana Nagyová? Přeplacená úřednice na úrovni eurokomisařských platů, zatímco tato vláda sebrala lidem i to málo co měli v sociální oblasti.

Jsem přesvědčen, že nová Národní demokracie přijme v těchto dnech volební program sjednocující občany naší vlasti a proto vyzývám :  "VŠICHNI K PUMPÁM " .

autor je předsedou PZS a NDS-ČS ND

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář