Jdi na obsah Jdi na menu
 


MÁME POLITICKÉ VĚZNĚ- ČESKOSLOVENSKO ŽIJE !

15. 1. 2015

ČESKOSLOVENSKÁ NÁRODNÍ DEMOKRACIE Č.2

 

NÁRODNÍ LISTY , ročník 154 číslo 3

Aktuální zprávy- Politická hlídka – Příspěvky

 

OBČANSKÝ AKTIVISTA ZE SLOVENSKA ODVEZEN DO LEOPOLDOVA ! GESTAPÁCKÉ A STB METODYN POLICIE A SOUDŮ PADESÁTÝCH LET MÁME I V ČESKÉ REPUBLICE ! DEMOKRATURA UMLČUJE KRITIKY A ODPŮRCE VLASTIZRADY ROZDĚLENÍ ČESKOSLOVENSKÉHO STÁTU LET 1938 A 1993 !

 

UMÍSTĚNÍ TOHOTO FOTA BUDE V NL GALERII !

 

REDAKCE NÁRODNÍ LISTY KOMENTUJE :

 

ODKAZY NA VIDEOZÁBĚRY Z OS SOUDU V BRATISLAVĚ , KDE BYLA NA PANA JOZEFA KLÁNYIHO UVALENA VAZBA !

 

SLEDUJTE OBČANÉ

ČR A SR !

Https//www.facebook.com/ HolesovskaVyzvaOficialniStranka a:

OBČANSKOU- OBČIANSKOU TELEVÍZIU- ČESKOSLOVENSKOU NEZÁVISLOU TELEVIZI : www.yuotube.com

 

Opět jsme v šoku ! Po zvěrstvech nacistů 1939 až 1945 , PROCESECH 1949 AŽ 1957 tu máme opakování toho co zažili lidé ve II. A III. Odboji a nyní IV. Odboji ! Hrůzy zatýkání, politických procesů a vazeb bez obhájce a odvozy do Leopoldova !

Takto byl v silných poutech ( „medvědu“) , předveden před Bratislavský soud občanský aktivista a mluvčí Občianského tribunálu bc. Jozef Klányi .

DOPORUČUJEME NAŠIM ČTENÁŘŮM A VŠEM SLUŠNÝM OBČANŮM NAŠICH NÁRODŮ , ABY SHLÉDLI 20 MIN. OTŘESNÝCH ZÁBĚRŮ. PŘIPOMÍNAJÍ NÁM NA STEJNÝCH WEBECH ZÁBĚRY BRUTÁLNÍHO NAPADENÍ – POLICEJNÍ FAŠISTICKOU ZVŮLI U MLUVČÍ HOLEŠOVSKÉ VÝZVY PANÍ VĚRY ŘEZNÍČKOVÉ 15.11.2014 !

Je naprosto zřejmé, že pan Klányi byl předveden k soudu a za natáčení OTV jednoznačně hovoří o porušení svých občanských a petičních práv podle Listiny práv a svobod ( LPS), která je součástí ústav ČR A SR ! Považuje se být v neprávním státě . Soud mu přiřkl „ několik“ tzv. „trestních činů“, které se nanejvýš mohou považovat za přestupek proti pořádku, nic víc !

Pokud občané ČESKOSLOVENSKA a to jak známe i pan Klányi protestují proti vlastizrádnému rozdělení a zločinu spiknutí více osob , je toto legitimní oproti těm, kteří obě republiky právně a morálně ničí. Argumentuje : „soudci v právním státě nemají důvody uvalit na mne vazbu !“

Pan Klányi si nese usnesení o uvalení vazby v ruce „medvěda“ - „ svoboda v poutech „!!!!!!!! TY SAMÁ POUTA POUŽÍVAJÍ POLICISTÉ I V ČESKÉ REPUBLICE !

Cituje : „Chtějí mne umlčet , mám čisté svědomí , lutujem ich- už nám chýbajú len psi.......

Pan Jozef Klányi nedostal ani obhájce ex offo ! Krátce poté byl postrkován FICOGESTAPEM a převezen do vazební věznice Leopoldov, která je jinak nejtěžší trestnicí ve Střední Evropě.....

 

Komentář šéfredaktora Jana Valenty a dovětek :

Poznal jsem pana Klányiho na konferenci Přípravného výboru ČESKOSLOVENSKÉHO SNĚMU, své návrhy formuloval velice srozumitelně a s kritikou garnitury, která rozdělila naši vlast ! Doposavad je členem společného PV ČSZ a je naší morální povinností stát za odvážným člověkem, který se trestného činu nedopustil , naopak, jak v ČR tak SR denně vidíme závažnou trestnou činnost policejních důstojníků, soudců, exekutorů, mafiánů, zločinu genocidy našich národů.

 

FRANCIE : V Paříži včera 11.1.2015 demonstrovalo 1.5 milionů lidí na protest proti vlně terorismu ve světě, viz případ přepadení satirického časopisu CHARLIE HOT DO! BV celé zemi pak asi 3 miliony. Naše provládní media komentují i údajnou sebevraždu vyšetřovatele teroristického útoku tendenčně a zkresleně. Počet obětí ISIL JE 17 ! JE VELMI PODEZŘELÉ, ŽE VYSOCÍ PŘEDSTAVITELÉ ZEMÍ SVĚTA (40) MĚLI KLÍČOVÉ REPREZENTANTY V PRŮVODU A TO I ISLÁMSKÉ STÁTY , IZRAEL I PALESTINA, ALE USA ODCHÁZEJÍCÍHO MINISTRA SPRAVEDLNOSTI ,COŽ NAPOVÍDÁ O VŠEM.

Kdo vyzbrojoval teroristy v Iráku, Syrii, Egyptě, Pákistánu, Lybii, Ukrajině ( banderovce a fašisty) víme ze záběrů ! Afghánistán a Taliban , všude teče krev vinou americké imperiální politiky a pokusů ovládnout svobodymyslné národy. Neštítí se žádných zločinů i podporou těchto organizací. Proto je americká účast na protestech zahalena jejich špatným svědomím.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zeman-neni-prezidentem-10-mil.obyv..jpgklanyi-u-soudu-v-m..jpgbC. jOZEF kLÁNYI

 

 

 

 

NÁRODNÍ LISTY – AKTUÁLNÍ ČLÁNKY A ZPRAVODAJSTVÍ

 

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ ČESKÝ KLUB- KLUBY NÁRODNÍCH LISTŮ , ročník 154 , www.narodnilisty.estranky.cz, narodnilistydnes.blog.cz, nds.estranky.cz, narodnimyslenka.estranky.cz, almanach-lumir.estranky.cz, ceskoslovenskyzemskysnem.cz

šéfredaktor : Jan Valenta

 

AKTUALITY: EVROPSKÝ SOUD , KDE JE REGISTROVÁNA I EXILOVÁ POLITICKÁ REPREZENTACE ČSR 1948 AŽ....ČESKOSLOVENSKÝ SENÁT V EXILU ( NDS,NSS,ČS REP.STR) , NDS v exilu pod čj. 85600, zpochybnil Lisabonskou smlouvu, která podvodným jednáním Evropské komise ( Barosso a spol.), která „nahradila „ tzv. Evropskou ústavu, kterou smetla tři referenda ( Francie, Řecko a Švédsko, Norsko odmítlo referendem vstoupit do EU ) . Pokud naše vláda akceptovala tento podvod , dopustila se vlastizrady !

Evropská pseudo prezident nyní Donald Tusk a bývalý Van Rumpey nikoho nezastupovali a nezastupují ! Předsedové EK José Manuel Barosso a Jean Claud Junker by měli stanout před Evropským soudem ! ( viz web ČEŠTÍ PRÁVNÍCI)

 

- ZBĚSILÉ ÚTOKY PROTI PREZIDENTU ČESKÉ REPUBLIKY ING.MILOŠI ZEMANOVI V MEDIÍCH , KTERÉ SI VY OBČANÉ PLATÍTE POKRAČUJÍ.

Především, bude nutné připojit se k referendu -petici proti omezení pravomocí prezidenta republiky . Jak víme, toto omezení navrhuje Jiří Dientsbier jun. Jeden z nejhloupějších politiků ČSSD vedle premiéra Bohuslava Sobotky, který snad ani neví čí je.( red)

 

- Vůdce ISIL Abdal Fatáh Baghdádí je jednoznačně agent CIA, jak potvrdil předseda Arabů žijících v ČR s tím, že včera předseda NDS- šéfredaktor Jan Valenta na mítinku před ambassádou USA potvrdil podezření, že CIA vychovala diktátory, kterých se postupně zbavila, včetně šéfa Al Kaidy Ussáma Bin Ladina . Dále souhlasně s řečníky bylo konstatováno, že USA chybí zdroje ( nafta na 3 roky) a jde o to, aby se USA zmocnily zdrojů na Východě a vyprovokovali III. Světovou válku s Ruskou federací . ( redakce dnes)

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář