Jdi na obsah Jdi na menu
 


KDO NIČÍ POLITICKÉ STRANY ? JAN VALENTA EXKLUZÍVNĚ ND.

13. 5. 2014

NÁRODNÍ DEMOKRACIE

V.

ROZHODNUTÍ JÍT DO KOMUNÁLNÍCH A SENÁTNÍCH VOLEB PRO ČS NÁRODNÍ DEMOKRACII JE V NÁVRHU NA KOALICI VLASTENECKÝCH A DEMOKRATICKÝCH SIL NÁRODA .

EXKLUZÍVNĚ PŘEDSEDA NDS-ČSND A PVZS

JAN VALENTA, šéfredaktor Národních listů :

Jak víte, na poslední chvíli a to dne 5.března 2014 se rozhodlo nové předsednictvo Národní demokracie nejít do Evropských voleb na kandidátce ANEo , hnutí které jsme podporovali v parlamentních volbách na podzim. Proč došlo ke stažení kandidátky víme velmi dobře všichni !

   Především jsme zamítli s KPK ( Kontrolní a přešetřující komisí ) bvstup do NDS dvěma uchazečům a to Václavu Prokůpkovi a dr. Norbertu Naxerovi poté co byly odhaleny jejich podvody v jiných politických stranách.

1. 3.2014 sedm našich kandidátů sice podepsalo přihlášku na Konferenci Národních listů, avšak velmi záhy se ukázalo , kdo je samozvaný lídr ANEo Václav Prokůpek za kvítko : Jeho inklinace k neonacismu, mentální psychiatrická  choroba svědčící o jeho psychiopatii oklamala pět politických stran a ty nás bezprostředně s dopisovatelkou Národních listů a předsedou KPK informovali kdo je Václav Prokůpek !

   Oklamané strany : ČESKOMORAVSKÁ REPUBLIKÁNSKÁ STRANA, NÁRODNĚ SOCIÁLNI STRANA ( zde je i podvodník Pavel Pražský) , DĚLNICKÁ STRANA SPRAVEDLNOSTI,"NÁRODNÍ STRANA"  a  Občanská sdružení proti exekutorům, pátopu stranou respektive Hnutím je právě ANEo ! Původně měl pan Prokůpek být redaktorem Národních listů, posléze se snažil vetřít do mé důvěry. Nepočítal s tím, že NDS si za léta "odstavení " ministerstvem vnitra které akceptovalo jiný podvod ( kauza Pavel Pražský ) , naše strana nikoliv a nakonec odevzdala nové stanovy a výsledky on-line voleb na správní úsek v termínu určeném XXI.konferencí NDS a on-line XIV. sněmem strany.Výsledek je znám : Prokůpek v šesté straně a i jeho opilecký advokát dr. Naxera neprošli !

    Při volbě partnerů pro komunální volby preferujeme jak nástupce našich koaličních partnerů z doby I. republiky, tak nových hnutí a občanských aktivit . Vše je otevřené a do konce května bychom měli mít jasno. Pevně věřím, že kandidátka bude otevřená a tentokrát se nenecháme nikým odradit. V sázce je důvěra našeho národa - voličů.

------------------------------

 

   

 

Náhledy fotografií ze složky foto NÁRODNÍ DEMOKRACIE

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

NEUMÍTE NIC JINÉHO NEŽ NADÁVAT A ŠPINIT !

Pavel Pražský,8. 1. 2015 10:10

REDAKCE KLUBŮ NÁRODNÍCH LISTŮ ČESKOSLOVENSKÉ NÁRODNÍ DEMOKRACIE VÁS PANE VYZÝVÁ, ABY JSTE USTAL S NEUSTÁLÝMI VULGARITAMI. NÁŠ PŘEDSEDA JE NA ROZDÍL OD VÁS INTELIGENTNÍ A VZDĚLANÝ ČLOVĚK, MĚL V OBCHODNÍ ŠKOLE SPECIALIZACI NA ČESKÉ SKLO A KETRAMIKU. CO VY? NA DOPLŇOVÁNÍ ŽVÝKAČEK V BILLE ? JINAK, DÍKY VÁM MUSÍME OMEZIT PŘÍMÉ PŘÍSPĚVKY, NEBOŤ VULGÁRNÍ VÝRAZY JSOU NA WEBU ZAKÁZÁNY. REDAKCE KNL Zdenek Čerešňa , místopředseda NDS