Jdi na obsah Jdi na menu
 


KDO NESE ZODPOVĚDNOST ZA VÝBUCHY?

11. 12. 2014

12.10.- Bouchnout to všechno, otřásl by se Zlín i Trenčín, zaznělo k muničnímu skladu

 

Měl by se povolat Maldr a Scalyová...tam bude jistě nějaký větší problém.

 

V Česku je specialitou,že se všechno řeší až když se něco stane, pak jsou všichni chytří jak radia. Byly to problémy s topnými oleji, metanolová kauza a teď problém s municí , jistě by bylo zajímavé zjistit, co dělají všechny kontrolní orgány co toto mají na starosti. Asi tam chrápou a nebo jenom berou úplatky, jinak to není možné,že nikdy na nic nepřijdou a musí se všechno řešit, až když je problém. Kdyby takhle pracovali pekaři jako naši zákonodárci, umřeme hlady!!!!

 

Každý místní věděl, že oplocení je děravé, že je zřejmě překročena kapacita skladů apod. Ale nikdo nic neudělal, pokud ano, proč nejsou na stole žádosti, stížnosti, upozornění? Teď je každý chytrý a prstem ukazuje na stát. Bůhví jaké čachry v tom jsou, třeba konkurenční boj, pomsta, atd.

 

Takový výsledek je, když ministrem obrany je někdo s modrou knížkou, nebo pěnice. Odborníci na armádu. Začalo to Kalouskem, Bartákem, Parkanovou, Peake a konče hercem Stropnickým. Co osoba, to odborník na armádu. RYBA VŽDY SMRDÍ OD HLAVY. Zařiďte ještě ministerstvo námořnictví, když u nás jezdí výletní a vlečné lodě.

JAK TO TEDY JE? MĚLA TO PRONAJATÉ SOUKROMÁ FIRMA? POKUD ANO, TAK AŤ TO NAPRAVÍ ZA SVÉ PENÍZE. ŽÁDNÉ STÁTNÍ dotace, CO JE VE SMLOUVĚ O PRONÁJMU? KDE JSOU KONTROLNÍ MECHANIZMY?
A STÁT? KDE JE KONTROLNÍ ORGÁN V PŘÍPADĚ ZBRANÍ?


 

Muničák u Vlachovic - Vrbětice- toť zoufalý obraz stavu vydrancované a zubožené ČR po 25 letech od vel vetu...
Všudypřítomná mafie, se kterou by si neporadil ani slovutný Corado Catanii z Chobotnice.

Těch 7000 tun munice (t,j, 7.000.000 kg munice je opravdu hodně.)

Atomová bomba, svržená na Hirošimu měla sílu 12500 tun TNT.
Takže 7 000 tun, uložených dle článku u nás má sílu 56 hirošimských bomb. To je tedy síla. Bouchnout to všechno, tak by se otřásla i Praha (jestli by z ní něco zbylo).

 

Bůhví, jaká mafie za tím vším je, kam až sahá. Bůhví, jak stará ta munice je, předělávaly se štítky,“ zaznělo k muničnímu skladu na zastupitelstvu" Ještě viníka, a tím je řečeno vše.

Kdysi si armáda hlídala muničáky sama, nyní vandruje po světě a otravuje jiné lidi. Proč se zrušila povinná voj, služba? Ať si to tedy hlídají ti rozumové, co ji zrušili.

Už to z nich leze jelikož se pomalu profláklo co se všechno může stát, ven toho leze jen 1/10 ostatní se tutlá, ale až lidi začnou stonat, tak se budou divit.

Tento stát je v totálním rozkladu. A když už to veřejně řekne i místopředseda vlády, tak to asi bude bohužel pravda. Poslední ránu tomu dala Nečasova banda a Klaus to posvětil amnestii pro gaunery.

Je hodně otázek v tomto případě. Policie by měla pracovat na plné obrátky. Budeme věřit, že je poctivá, spravedlivá, neúplatná? Doufejme, že neuslyšíme ty kecy o nějakém utajení, jak bývá zvykem. Naopak, se vším ven. A rychle....

 

Majitele soukromých firem jste už zavřeli? Jejich odpovědné zaměstnance taky? Doufáme, že dnes ve zprávách bude uvedeno, kdo je ve vazbě. I lidi z ministerstvech. Měli by říct, kdo to komu pronajal a za jakých podmínek. A co z toho kdo měl. Děkujeme PLČR předem.
 

Kdo ví co verbež za tím stojí..to není jen tak. V KLDR by je Kima už popravil všechny do jednoho...

.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Politická karikatura

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář