Jdi na obsah Jdi na menu
 


JSME STRANA KTERÁ ZASE ZÍSKÁ SVÉ MÍSTO.

7. 12. 2009

VÁŽENÍ ČLENOVÉ ČMND-NDS, PŘÍZNIVCI,PŘÁTELÉ.

Děkuji za podporu Mladé generaci naší strany, Pražskému klubu, všem členům a přátelům, ale i krásná přání z Jihu a Západu  Čech- Strakonicka a zejména paní redaktorce hudebního vysílání Radia Orlík za projevy křesťanského porozumění a pohody v Adventní době. Rád bych při této příležitosti poděkoval i paní Anně Radlové a všem slušným lidem na facebooku.

       Budeme potřebovat hodně odvahy při obnově strany. Jistý anonymní pisatel nás osočuje za to "že prý jsme za dvacet let nic nedokázali"... ČMND- NDS pracuje celou dobu ve velmi těžkých podmínkách, bez navrácení zcizeného majetku. Po léta jsem dokonce musel svolávat schůze na úkor své rodiny- domů. V době federace naše strana byla na ohromném vzestupu jak v Čechách, Moravě a na Slovensku a dokonce drtivou podporu měla i na Podkarpatské Rusi. Legálně sice působíme osmnáct let, dokázali jsme se vzepřít v duchu Československé národní demokracie proti rozkrádání národního jmění a rozpadu federace ( krásné mítinky na Staroměstském nám.,Václavském nám. , Strakonicích, Košicích, Zvoleni , Bratislavě, Brně a Přerově ). Ještě v r. 1993 jsme se i přes to, že do naší strany pronikli agenti Stb-voj. kontrarozvědky a jiné živly, scházeli se i na Václavském nám. a vždy k 28.říjnu...Dokonale jsme zmapovali naši slavnou historii a provedli přes nezměrné potíže generační výměnu a s lidmi, kteří NDS nedělali čest se rozloučili i za cenu, že se musí začínat znova.

       XIII. Valný sjezd ČMND-NDS v roce 2008 řešil základní otázku nastoupit se zkušenými lidmi a mladou generací. Strana řešila i další pokus o likvidaci v létech 2001 až 2003. Režim, který se bojí hlasu národa nám poslal další tři agenty : Jistého Pavla Pražského , Miloše Pernera a i do mládežnické organizace jistého Vašuta. Ti zorganizovali pokus o stranický puč a na MV ČR poslali likvidační údaje a člen ČSSD Pražský ( krycí jméno) byl veden dokonce jako "předseda". NDS velmi pomohlo, že roku 2002 převzala veškeré dokumenty čs.exilu NDS , včetně naší registrace u Nejvyššího soudu v Paříži ( Francie). Čestným předsedou strany byl zákonitě zvolen dne 27.10.2002 po zemřelém legionáři z II. světové války plk.v.v. Ladislavu Prchalovi ( +8.5.2002  na den vítězství), hrabě Vilém Ludvík Trčka z Lipé, gen.taj. strany v exilu a člen Mladé generace do r. 1938 a velitel čs.roty u Tobruku ap.

          NDS dlouho pátrala po předválečných členech a jejich potomcích. Poválečný předseda NDS dr. Miroslav Rašín ( bratr dr. Ladislava Rašína) byl zavražděn r. 1964 v Paříži pobudou. Dr. Jiří Bertl až do své smrti vedl stranu v exilu ! - Obnovitelé naší strany jsme proto, že právě odkaz velikánů a elity národa máme nejen v krvi, ale i genech!- Obnova vzdělanosti, kultury projevu a  ryzího vlastenectví se snoubí i s hospodářským programem NDS. - Ano , byli jsme elitou, která byla komunisty a nacisty likvidována. Jsme národovci, nikoliv ultrapravičáky. Protože strana nestojí na jednom člověku, ctím i to, že přes to že byl zničen můj rodinný život, majetek a zdraví, chci předat Mladé generaci stranu konsolidovanou a takovou, aby byla v zastupitelských sborech všech stupňů vidět. Mojí chybou bylo, že v devadesátých létech a na přelomu století jsem věřil lidem, kteří se proti nám a národu těžce provinili. Neuznávám extrémní nacionalismus, neřeší základní problémy. Dr. Karel Kramář kdysi revoltujícím mladým okolo Ladislava Rašína a Jiřího Bertla řekl : " Jestliže má generace vybojovala naši samostatnost ,tak vy si uchovejte hřivnu svobody a dbejte abychom ji neztratili".

          Vidíte, milí čtenáři, jsem nesmírně rád, že v Národním archivu je chráněna i naše průkopnická práce. Té jsem obětoval život zhruba od roku 1966  ( 18 ti let) .Měl jsem tu čest poznat vynikající československé vlastence a bojovníky za svobodu. Proti jejich odkazu se zpronevěřili naši politikáři a vládní systém, který nemá znaky té demokracie, kterou budovala generace přede mnou. Prý o nás nikdo neví. Hluboký omyl těch, kteří toho vědí málo, anebo nechtějí vědět, tu a tam si přečetli něco od našich velikánů a špatně interpretují jejich nadčasové myšlenky. Těžko dosáhneme 116500 členů jako před válkou,politické spektrum je rozbité na mnohé umělé a neumělé strany.

          Přesvědčuji se, že lidé odlišují od "nacionálního" a národního. František Palacký a František Ladislav Rieger založili Národní stranu státoprávní roku 1848 a dále roku 1963 bratři Grégrové a Stanislav Sokol  mladočeskou- svobodymyslnou, by nikdy nepřipustili prostoduché výklady křiklounů v ulicích. Dr.Karel Kramář dne 9.února 1918 stranu sjednotil a dal jí jasný směr k vyhlášení Československého národního výboru ! Dr. Ladislav Rašín, jeho nástupce se hrdinně postavil proti "hnědému nebezpečí", dr. Jiří Bertl musel emigrovat s dalšími před komunistickou hydrou, která dosud otravuje český národ. A tíž pohunkové dělají vše proto, aby náš národ neměl stranu, která jak pravil dr. Kramář : " bude hájit jeho svobodu".

          A tak na závěr: Ve státoprávním ohrazení zdokumentuji naši dobu, knize "Stoletá historie " a "Iluminátech po česku", což postupně vychází v Národních listech. jen na okraj : dr. Kramář byl v různých klubech své strany čestným členem. Na klubovním základě jsou stavěny i nové Stanovy ČMND-NDS , jako strany moderní a pokrokové.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář