Jdi na obsah Jdi na menu
 


JEN SE NEBÁT .

23. 1. 2012

 

Vážení členové ČMND, Vážení občané.

----------------------------------------------------

Můj apel je po určité odmlce naléhavý: bylo nutné psát hlavně do Národních listů Internet pro větší sledovnost a naléhavos materiálů posílných listu a naší straně.Neznám žádnou jinou politickou formaci, která by nezažila tolik úderů a její představitelé nezkoušeli s národem první i poslední. Nepodařilo se nám ani v roce 2011 zformovat nové předsednictvo a dokončit přestavbu strany. Příčin je několik : První příčinou je diskriminace strany na MV ČR  a ta pokračuje ! Druhou je lidská selhání těch příslušníků strany se kterými se i v prvním referendu  počítalo !!!!!

-------------------------------------------------

Pokusil jsem se o provizorní řešení a opakovaně jsem vyzval nejprve Fischerovu , posléze Nečasovu vládu k nápravě i restitučních nároků. Odpovědí těch, co neoprávněně drží Kramářovu vilu je arogance i nad závětí velkého syna národa JUDr. KARLA KRAMÁŘE .Proradná vláda okupuje majetek vydavatelství Národních listů. Nárokovalii jsme pouze 7 místností v Kramářově vile, ostatní bylo navrhováno samotným dr.Kramářem jako veřejně prospěšné zařízení, což je asi 50 komnat !- Původní kuratorium-Klub dr.K.Kramáře vedl v době úmrtí akdemický malíř Max Švabinský , geniální český umělec.Galerie, místo pro děti, koncertní sál, výstavy,poutní místo Pražanů se díky zhovadilé komunistické moci a současným uzurpátorům nepovedlo !  

-----------------------------------------------------------------------

OBCHOD S KRADENÝM JE PRÚVODNÍ   ZNAK TÉŽ POLISTOPADOVÉHO VÝVOJE . ZEMĚ JE DOKONALE VYTUNELOVÁNA, PRÁCE MNOHA GENERACÍ ZNIČENA.

-----------------------------------------------------------------------

Nejinak je to s lidskými osudy. Rodiné vazby, základ státu jsou postaveny na kult peněz, násilí, sprosté zlodějny,tunelování,rozkradení a rozprodání jmění země, které se budovalo přes Národní obrození !

-----------------------------------------------------------------------

PRVNÍ REPUBLIKA NEBYLA DOKONALÁ, ALE POSTAVILA ZÁKLAD VYSPĚLOSTI NAŠEHO NÁRODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ.MNICHOV 1938 A ÚNOR 1948 JSOU DATA OBRATU NÁRODA AŽ NA SAMÉ DNO . BYL VÝZNAMNÝ LISTOPAD 1939, NIKOLIV 1989 KDY BYLI  STUDENTI OKLAMÁNI OBČANSKÝM FÓREM - VPN !!!!!

-----------------------------------------------------------------------

Československo bylo záměrně a účelově rozbito, jako sen mnoha generací žít spolu byť jak v rodině s pochopitelnými rozdíly. Byla to naše strana slovy našeho národního vůdce dr. KARLA KRAMÁŘE co vyslovila :

"NESVAZUJME NAŠE BRATRY SLOVÁKY DO CENTRALISTICKÉHO CHOMOUTU, REPUBLIKU TÍM NEPOSÍLÍME....."

Zakladateli historicky nebyl jak pseudohistorici kroutí dějinami "jen T.G. Masaryk a dr. Edvard Beneš", ale i celý domácí I. oboj. V II.odboji pak jsme byli součástí Politického ústředí na což historici , krom př. dr. Josefa Tomeše aj. typů sluhů normalizace , mlčí .Ve III.odboji zejména v USA,Kanadě,Francii,SRN,Švýcarsku,Austráli,Anglii,Novém Zélandu, Švédsku aj. byla a umírala řada nšich členů. U nás tak byli popravení, na útěku zastřelení a v koncentrácích komunistického režimu.

ČTVRTÝ ODBOJ PROBÍHÁ A JEHO SOUČÁSTÍ JE I ČMND-NDS PODLE ZÁSADY OPĚT CITTUJI DR.KRAMÁŘE :

Naše strana nemusí být veliká, ale vždy bude slyšet její hlas, nebotˇje svědomím a sžita s národem ( 1936)

----------------------------------------------------------------------

Domnívám se proto, jestliže v I.republice jsme v koalici dosáhli  mnoho dobrého pro ČSR (4 HDP v Evropě) , dokážeme pozvednout hlas s všemi , kteří mají dobrou vůli založit novou koalici obnovy země, založenou na úctě k občanu a jeho právům. Současná politická garnitura toho není schopna a zákonitě musí padnout vzedmutím slušné části národa, kteřá pociťuje každým dnem onu nouzi hodnot, ohrožení rodin a majetků občanů dluhovou pastí z několika stran : veřejný dluh, exekutoři, schodek v státním rozpočtu,hrozbě bankrotu, Eurodiktátu,rozpadu morálky .Proto volejme :

NENECHÁME SE ZOTROČIT! VŠICHNI K PUMPÁM A ODČERPEJME KAL Z NAŠICH VOD. PŮJDE TO JEN KDYŽ VLÁDA VĚCÍ TVÝCH SEK TOBĚ NAVRÁTÍ Ó LIDE ČESKÝ !

---------------------------------------23.1.2012------------------

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář