Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZÁVAŽNÝ FEJETON TĚŽKÉ ROZHODNUTÍ PŘEDSEDY NDS - ČSND JANA VALENTY

24. 7. 2014

 

 

Su-25 sestřelily rakety vypálené z Ruska, tvrdí Kyjev


 

Spadlo letadlo s lidmi a Putin na vsechny strany vykrikuje, ze bude muset udelat proti expanzi zapadu protiopatreni. No, nejen agresivita, ale i kus hysterie v tom je.Postup vyšetřování leteckých katastrof zahrnuje i co nejúplnější sezbíráni trosek a jejich sestavení do plánu letadla, kdy se identifikují chybějící částí. Pokud některé části byly již dříve povstalci odvezeny a když skřínky byly několik dnů v nekontrolovatelných rukou vystaveny neprůhledné manipulaci, pak se může i zjistit že už nejde nic nového zjistit. U povstalců bojují i Romové z České republiky a začali místo bojů lifrovat letadlo do sběrných surovin.

Rusko napomáhá nepochybně přímo a konflikt na východu Ukrajiny samo rozpoutalo. I kdyby to sestřelení bylo provedeno povstalci, bylo to spácháno ruskými raketami a s ruskými odborníky. Mrtvoly téměř tří stovek cestujících a prohlášení Strelkina že sestřelili dopravní letadlo ve stejném místě a ve stejnou dobu jsou důkaz nad důkazy. Jeho chvástání o sestřeleném letadle na fcb viděl každý, kdo ho v tu dobu sledoval a bylo to v okamziku, kdy jeste malokdo tušil, o jaké letadlo jde .

Ukrajinský politik Bohdan Danylyšyn, který se po čtyřletém exilu v Česku v červnu vrátil do Kyjeva, tvrdí, že jednou z příznačných postrevolučních změn je "totální oligarchizace Ukrajiny! ."Vzniká dojem, že každý oligarcha formuje svou armádu, své ozbrojené síly, něco brání a o něco usiluje. Každý se brání na vlastní pěst a bojuje dle vlastních představ.To je mimořádně nebezpečné,""Každý podnikatel, který se považuje za úspěšného, nakupuje samopaly a munici. Vláda to však nijak nekontroluje," upozorňuje. Za posledních několik let se podle něj fakticky rozpadla armáda, která byla třetí nejpočetnější v Evropě. Vedení Ukrajiny se netají tím, že armáda není schopna samostatně zvládat bojové operace proti dobře vyzbrojeným útvarům na východě země. Mladí vojáci nejsou připraveni pro podobné akce a nemají mnohdy ani potřebnou
výstroj. Proto využívá pomoc oddílů, v jejichž řadách je sice mnoho civilistů, ale také armádních profesionálů či lidí, kteří v minulosti prošli lokálními konflikty v Africe či na Blízkém východě. Vzniku podobných struktur podle expertů nahrává i vysoká nezaměstnanost. Hlásí se do nich mimo jiné lidé, kteří přišli o práci v policii nebo tzv. silových složkách. Také účastníci povstání proti minulému režimu se mnohdy nechtějí vracet do civilního zaměstnání. Mimo slušného žoldu jde o prestižní záležitost. Lidé v uniformách a s kuklou na hlavě jsou často hvězdami televizních show a u části společnosti se těší značnému respektu a přeje si potkat svého šéfa, který mu jako skladníkovi strpčoval život.V Guardianu vyšel článek o svědectvích lidí z Torezu, popisujících kolonu s BUKem jedoucí směrem na Sněžné :)...Otázkou pouze zůstává přímá účast Ruska na sestřelení Boeingu, to že Boeing sestřelili separatisté, respektive jednotky operující pod jejich "vlajkou" je vzhledem k nepřebernému množství důkazu jisté.

Matky z několika západních ukrajinských oblastí přitom již několik měsíců pořádají protestní mítinky, blokují silnice a požadují, aby vojenské velení vybavilo vojáky přilbami a vestami. Tvrdí, že jim zoufalé děti volají a stěžují si, že musí bojovat bez jakýchkoli ochranných prostředků.Ve skutečnosti demonstruji proti tomu aby Kijev SS neodvaděl jejich děti na poražku !!!!Těžko je obyčejný mladým lidem bojovat za celistvost území své vlasti proti vycvičeným a Putinem po zuby vyzbrojeným ruským hrdlořezům. Ale mají důležitou morální výhodu. To je pro dvacetiletého kluka velká útěcha! Oni to tak moc nevidí, když je musí do armády odvádět násilím. V ukrajinské ""armádě"" zemřela už téměř desítka tisíc vojáků za poslední půlrok. Zvláštní ale je, z tohoto čísla 9000 vojáků zemřelo na úrazy. V autě, s elektrikou, utopení, pády z výšky. Privilegium "padnutí v boji" a tím pádem i důchod a odškodné, má jen hrstka.

Američané samozřejmě mají důkazy o sestřelení letadla ruskými teroristy. Ale nabídli Putinovi, že je nezveřejní, výměnou za to, že zastaví vraždění na Ukrajině. Možná to není úplně fér nabídka vůči pozůstalým, ale 298 zavražděným zveřejnění život nevrátí, a pokud Putin stáhne své teroristy, zachrání to řadu lidských životů obyčejných lidí na okupovaných územích. Po tomhle rozhodnutí, kdy pan Obama dokázal překročit jakékoliv pocity zášti a zadostiučinění, a udělal opravdu vše pro to, aby zachránil obyčejné Ukrajince na okupovaných územích, si plně uvědomte jeho lidské kvality a velikost. Zvláště v porovnání s prolhaným a slizským voskovým trpaslíkem.Obsazovat milionové město ve kterém povstalci drží obyvatele jako rukojmí, to je fakt nikoliv blud.

O Putinově doktríně používat ženy a děti jako "vojenskou sílu", píše bývalý Putinův ekonomický poradce Andrej Illarionov, který varoval již v březnu, že Vladimír Putin nebude váhat nechat zabíjet nevinné civilisty z propagačních důvodů v jeho válce s Ukrajinou. Jeho názor se potvrdil v okupaci dvou velkoměst, jehož obyvatelé se stali rukojmím a živými štíty teroristů. Ruská analytička, Julia Latynina uvedla že Putin ve své studii "Nový druh války" označil ženy a děti jsko "významnou vojenskou sílu". A Putin sám 4. března na tiskové konferenci pronesl: "Nechejme je (ukrajinskou armádu) ať zkusí střílet na své vlastní děti".Nyní se ovšem Putin sám, možná omylem raketometčíků, stal tím kdo střílel na děti obyvatel světa v dopravním letadle.

Realita společnosti dneška:
¨Říká se tomu žabí syndrom. Vědci zjistili, že když hodíte žábu do vařící vody, snaží se uniknout. Když ji dáte do studené vody a teplotu pomalu zvyšujete, nechá se uvařit. Chováme se jako žáby. Zvykáme si na to, jak se šíří korupce, jak se zvyšuje sledovanost občanů, jak nám politici lžou, jak se ničí životní prostředí, jak docházejí energetické zdroje… Jsme stále otupělejší. Na žabím syndromu je nejnebezpečnější to, že se děje plíživě a že včas nepoznáme, že se děje také nám. Říkáme si, že ještě není nejhůř. Hranice snesitelného se přitom neustále posouvá. Že už nejhůř je, zjistíme, až když je pozdě. Nebo už ani nezjistíme.

Pro tvrdé odpůrce Putina navrhuji si vypnout topení a ráno jít do práce pěšky ignorujíce vlastní auto nebo MHD.Tím putinovskou ekonomiku položíte už konečně a jednou provždy na lopatky. Pro fašouny co tvrdí, že holocaust nikdy nebyl doporučuji zájezd Jerusaléma a diskusi s místními Židy, pokud to by ani nepomohlo, pak výlet do Pakistánu nebo Afghanistánu, to už je to z Israele jen co by kamenem dohodil a tam si budete rozumět s místní složkou Al-Kaidy. Bohužel než dojde k souznění budete mít uřízlou hlavu, neb bezvěrce či křesťany je nutno vymýtit. Pro komouše ať si zajedou do KLDR aby viděli jak to vypadá když se to s tou Vaší myšlenkou přepískne. A pro milovníky a přátele Ukrajinců, vemte si jednoho na byt, v ubytovnách je jich dost, tak snad nějáký na Vás take zbude. A pro ty ostatní a nevyhraněné, přeji jasnou mysl, bude jí potřeba. Rusko se vrátí do střední Evropy totiž tak jako tak, dříve či později.

Ukrajinská vojska opět dobyla letiště v Doněcku (a vyhnala odtud všech 30 obránců). Zítra to bude zase jinak. Všech třicet vyhnaných z letiště vyžene těch 220 a mapa ze opět změní, do té doby, než se nase*e vrátný a vyžene je všechny. A Kyjev uvalí sankce na ruské firmy i jednotlivce, kteří spolupracují s "povstalci" (nejspíš od nich přestane odebírat chleba a boty). Poslanci Ukrajinského parlamentu odtud opět "demokraticky" vyhnali další dva poslance, kteří byli proti (tohle se stalo koloritem Ukr.parlamentu už od Mejdanovské revoluce). Ale to nezlomí naše i EU

23.7.2014

KLUB NÁRODNÍ LISTY PRAHA

narodnilisty.estranky.cz , nds.estranky.cz, narodnimyslenka.estranky.cz , narodnilistydnes.blog.cz, ceskoslovensky-zemsky-snem.cz .

FEJETON PO FEJETONECH :

TĚŽKÁ ROZHODNUTÍ


 


 


 


 

REPUBLICE ČESKOASLOVENSKÉ ZŮSTANU VĚREN AŽ DO SMRTI ( 28.12.1938 DR. LADISLAV RAŠÍN )


 


 

Když jsem se zamýšlel nad názvem fejetonu, který mám v hlavě asi týden, přišly mi asi do všeho tři zprávy a z toho jedna zarážející : Jistá osoba ženského pohlaví „organizuje vzdoro sněm prý bez mé účasti. Téměř tři neděle řeším případ této „matky S.C. ( uvádím jen iniciály s ohledem na své spolupracovníky a onu dámu )“. Naštěstí lidé v Přípravném výboru ZS ČECH MORAVY A SLEZSKA má na situaci mé bývalé zástupkyně šéfredaktora shodný názor. Chybí mi ještě tři názory ! Stav tří ataků na Národní listy vedle jasného podvodníka a psychopata V.P. Nelze popřít, že PV ZS ČS z 5. a 6.7.2014 , jeho druhá část byla vážně narušena mojí bývalou spolupracovnicí ! Zhruba po slavnostní části jsem postrádal jednoho klíčového člena PV ZS ČS a teprve odvaha dvou žen, Dáši K a Lenky L mi otevřely oči a také požadavek mladšího redaktora Michala U abych se seznámil s pozadím rozkladu jedné iniciativy NIO 1 z roku 2002. Jednání Nezávislé iniciativy občanů jsem se dne 9. a 10. září 2012 sám zúčastnil . Tato iniciativa mohla mít význam v tom, že základní ušlechtilá myšlenka byla „pohřbena“. Kým? Několika aktivisty a mezi nimi dámou, které jsme všichni důvěřovali a v září minulého roku se dostala do PV Občanského sdružení ČESKÝ KLUB -KLUBY NÁRODNÍCH LISTŮ ( OS ČKL-KNL ). Redakční rada Národních listů S.C přijala spontánně, avšak neznali jsme jisté souvislosti , které stály za rozpadem NIO 1 a za zcizením myšlenky D.K ! Pozorný čtenář , kterého si nesmírně vážím jistě pochopí to co neustále tvrdím: KDO VĚDOMĚ, ČI NEVĚDOMĚ ROZBIL INICIATIVY OBČANŮ“. Mnozí lidé, které osobně znám a velmi si jich vážím mne varovaly. Žel já i můj poradce mgr Jan B. Jsme uvěřili . A nejen my dva .PV OS ČKL-KNL se stal s Národními listy záštitou Zemského sněmu po dlouholetém výzkumu nejen v Národním archivu, Archivu Národního muzea, dokumentů Československého exilu a Senátu let 1949-1998 , který jak víte jsem převzal a průběžně na webech Národních listů vás seznamoval s fakty !

ZCIZOVÁNÍ MYŠLENEK, ALE DOKONCE I UMĚLECKÝCH DĚL, LITERATURY A VÝZKUMU BADATELŮ , PŘEDEVŠÍM VŠAK DUCHOVNÍ ELITY NÁRODA, KTERÁ JE ZCELA ODLIŠNÁ OD TÉ „PROREŽIMNÍ POLOFAŠISTICKÉ DEMOKRATURY „!

Velmi si vážím těch, kteří po dlouhá léta korespondenčně se mnou spolupracují .-

TŘI POKUSY O LIKVIDACI NÁRODNÍCH LISTŮ A TŘI POKUSY O LIKVIDACI NÁRODNĚ DEMOKRATICKÉ STRANY – ČESKOSLOVENSKÉ NÁRODNÍ DEMOKRACIE A OBSTRUKCE ÚŘEDNIC REGISTRAČNÍHO A SPRÁVNÍHO ÚSEKU MINISTERSTVA VNITRA ČR MAJÍ JEDNOZNAČNÝ ZÁMĚR LIKVIDOVAT SKUTEČNOU OPOZICI !

Pevně věřím, že poslední pokus zcizit i Národní listy a to nejen peníze určené darem pro základní financování PV ZS ČS byl motivován jistou psychickou poruchou osobnosti a egoistickými , sebestřednými úmysly, neoprávněnými ambicemi a vysáváním zejména finančním u paní S.C matky dvou dětí „mamči S „ lidí, kteří sami měli vážné problémy, zejména jiné psychicky kontroverzní Ivety H , kdy úpo dva roky si výše uvedená dáma žila z jejího mobilu a nechala se vyživovat .

Uvěřil jsem tomu až tehdy, kdy nejstarší člence NDS – ČS ND byl , jiné matce tří dětí ( 77 r.) Janě S mnou udělen Řád JUDr Karla Kramáře za dlouholetou odvážnou činnost i přínos Národním listům ( odhalování Mezinárodní mafie) ! V noci jsme jeli do místa konání akce a já byl poslán S.C. Údajně pro „sponzorský dar“ v obálce . Až později jsem zjistil že jde o poslední peníze mé dlouholeté kolegyně paní Jany S ! -500,--Kč. A ty si ještě v této noci přisvojila paní S.C ! Korunu tomu nasadila po odhalení jejích praktik , kdy jí dva dny poté „přivezla „ bez mé účasti kovový řetízek s československým lvem. Samotný řád jsem paní Janě S odevzdal den po návratu a krom nákladů na Výstavu o Zemském sněmu a kdy již měl posledních 200 Kč aspoň zajistil důstojné předání řádu K K na balkoně jejího bytu, aspoň malou oslavou. Jana S totiž marně čekala na přepravu organizovanou dne 6.7.2014 kterou „zajišťovala paní „mamča „ S......

Tolik jsem chtěl vyjádřit pocity . Absurdní na věci je že paní Soňa C přes mé výzvy před odjezdem z místa konání PV ZS nevrátila onu půjčku a vlastně paní Jana S si zaplatila „dodatek „ k onomu řádu !

Proč jsem popsal onu událost ? Hluboce se dotkla nejen mne ale kolegy Ing Jaroslava K který zajišťoval přepravu ale i těch, kteří se původně paní S. C zastávali. Její organizační neschopnost se projevila již při organizaci jiných setkání a co víc i z NIO si odvezla z 56 účastníků „desátky „ právě v roce 2012 ! A byly i jiné. 8000,--Kč dar, který měl být půjčkou od ředitelky Nezávislé TV paní Alžběty Š . Samozřejmě po jistých menších úhradách paní S.C ujela v časných ranních hodinách se zbytkem peněz na Prahu dne 7.7.2014 . My ostatní jsme jeli „za své“.....

ABSURDNÍ DIVADLO. POKUD VŠAK NENASTAVÍME ZRDCADLO VE VLASTNÍM DOMĚ, STÁLE V ČECHÁCH ALE I NA SLOVENSKU BUDEME OBCHÁZET NEJEN DROBNÉ ZLODĚJNY ALE I TY NEJVĚTŠÍ, KTERÉ NÁŠE NÁRODY STÁLY BILIONY KORUN ….

Poučení tkví v těžkém rozhodnutí to první bylo okamžité odvolání z funkce zástupkyně , to druhé z redakce a to třetí mne čeká a bude jedno z nejtěžších v mém životě . O tom třetím se však poradím nejen se členy Kontrolní a přešetřující komise , ale všemi členy PV ČR a přijmu kolektivní rozhodnutí . Často mi kdekdo leccos vyčítá , přesto si troufnu konstatovat : MYŠLENKY SE NEDAJÍ UKRÁST! CO MYSLÍTE ČTENÁŘI ? A tak věřím že další jednání PV ČMS A ČS bude úspěšné, neboť už teď je účast pozoruhodná . Snad proto má víra v lidské dobro v Zemích koruny ČESKÉ A SLOVENSKA !

Váš šéfredaktor zvaný familiérně „redaktor „ Jan Valenta

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář