ZÁVAŽNÉ PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDNICTVA NDS K OBČANŮM NAŠÍ VLASTI

1.

2. NÁRODNÍ LISTY

3. INTERNETOVÉ NOVINY

4. ORGÁN NÁRODNĚ DEMOKRATICKÉ STRANY OD ROKU 1861 ( 1912)

5. NEZÁVISLÉ MEDIUM KLUBŮ NÁRODNÍCH LISTŮ

6. Www.narodnilisty.estranky.cz, nds.estranky.cz , narodnimyslenka.estranky.cz , narodnilistydnes.blog.cz

7. ceskoslovensky-zemsky-snem .estranky.cz, almanach-lumir.estranky.cz

8. Připravujeme : Humoristický samostatný portál Anticharlie.hop. Dog ( hop pejsci ) , zatím vycházejí v Národní myšlence jako rubrika .

9. OSLOVENÍ PŘEDSEDNICTVA NDS – HLAVNÍ REDAKCE NÁRODNÍ LISTY

10. ADRESOVÁNO :

11. OBČANÉ ČESKOSLOVENSKÉ FEDERATIVNÍ REPUBLIKY.

12. Milé dámy a pánové, střední generaci a mládeži ČR a SR .

13. Sdělujeme Vám pár poznatků k současnému dění a chování našich politiků, zejména směřováno k naší společné vlasti , kterou je ČESKOSLOVENSKO . Jsou historické , zlaté střípky k odkazu našich prezidentů profesora Tomáše G. Masaryka , dr. Edvarda Beneše, generála Milána Rastislava Štefánika, JUDr. Karla Kramáře ( první premiér ČSR , jehož výročí úmrtí budeme vzpomínat 26.5) , JUDr. Ladislava Rašína ( zrazen a udán gestapu v r. 1939 vlastizrádci typu Peroutky ) jsou hnací silou obnovy naší společné vlasti ČECHŮ A SLOVÁKŮ.

14. K pošlapávání práv našich občanů a rozbití ČESKOSLOVENSKA v roce 1992 bude nutné provést důkladnou nápravu křivd , které se staly zpětně v létech k Mnichovu 1938, únoru 1948, 1968 a zejména po roce 1989 !

15. Prvá kapitola PRAVDY O ROZBITÍ ČESKOSLOVENSKA byla vyřčena právě NDS již na sklonku roku 1938 dr. Ladislavem Rašínem v okleštěné ČSR a tzv. „dualizaci“, stejně tak v době rozpadu ČSFR 1991 až 1993 . V Petičním výboru byla NDS zastoupena Janem Valentou a mgr. Janem Skácelem !

16. Státoprávní ohrazení bylo zveřejněno jen v Národních listech. Zcela zákonitě jsme byli jako jediná strana zastoupeni i na Hodonínském sněmu dne 28.2.2015 a stali jsme se spoluautory a myšlenkovými podporovateli ČTYŘ HODONÍNSKÝCH ARTIKULÍ . Proto důsledně jsme odevzdali opakovaně tento závažný dokument prezidentu ČR Ing. Miloši Zemanovi dne 15.5.2015 přímo na Pražský Hrad !

17. Důsledně budeme právě v Národních listech zveřejňovat fakta o zrádcích a kolaborantech, kteří své zemi škodili a dosud škodí. S hlubokým, odporem sledujeme mediální dezinformace současných zrádců a kolaborantů.

18. Pevně věříme i díky ohlasu o obnovu Československa, kdy se množí občanské iniciativy a spolky, přispěly právě Národní listy. Je nutné upozornit, že je na nás občanech, zda si necháme naše vlastizrádce dál ohlupovat mládež, střední generaci a seniory. Věříme, že seriál v Národních listech se jmény těch, kteří zavinili kritický stav ČECHŮ A SLOVÁKŮ , najde odezvu v občanech obou částí rozdělené vlasti.,

19. Vaši : předseda NDS a šéfredaktor Národních listů Jan Valenta v.r.

20. I. místopředseda NDS (za ČMS A SR) a zástupce šéfredaktora Zdenek Čerešňa v.r.

21. Dne 21.5.2015

22.

23.

Hitler je gentleman Ferdinand Peroutka

Je to venku!

Prezident Miloš Zeman měl opět pravdu

24. - článek  Hitler je

25. gentleman od novináře Ferdinanda

26. Peroutky, který je opěvován pražskou

27. kavárnou, se našel. Zajímavé bude, co na to

28. budou říkat media, která Zemana nejvíce

29. kritizovala.  Sledovat, jak se kroutí ze svých lží

30. bude opravdu zajímavé a opět poučné pro

31. českou společnost a občany.

32.

33.