Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZÁSADNÍ PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY NDS-ČSND AKTUÁLNĚ PŘEVZATO

23. 5. 2014

NÁRODNÍ DEMOKRACIE

WEB KLUBU NÁRODNÍCH LISTŮ

 

 

Národně demokratická strana-

(Československá Národní demokracie)

www.nds.estranky.cz , www.narodnilisty.estranky.cz , cmnd.nds@cen

 

fejeon-19.5.2014-jvalenta.jpgNÁRODNÍ LISTY ČSR

VĚŘÍME PŘEDSEDOVI NDS-ČS ND ZA ODVAHU A PODPORU KANDIDÁTŮ ANeO V ODPORU VŮČI HYDŘE ! 
 


 

 

2zdenek.jpgSPOLEČNĚ V ZÁPASE ZA LEPŠÍ A NOVÉ ČESKOSLOVENSKO !


 




PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY NDS-ČSND A ŠÉFREDAKTORA NÁRODNÍCH LISTŮ JANA VALENTY K VOLBÁM DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU 23.5 AŽ 24.5.2014


V zastoupení všech členů , předsednictva a nominovaných kandidátů ( 9) do Koalice s hnutím ANEO ( Č.10), kolektivu redaktorek a redaktorů webových Národních listů , jednoznačně prohlašuji , oprávněnost našeho stažení kandidatury v souvislosti s tím, že lídrem ANEO se stal neonacista Václav Prokůpek ( jeho tzv. „tituly“ jsou vylhané a neplatné) . Ke stažení kandidátky NDS z 1.března 2014 došlo po jednání Kontrolní a přešetřující komise (dále jen KPK), která je společná i pro Národní listy dne 5.3.2014 na níž byl předvolán i uchazeč o členství v NDS Václav Prokůpek, současný lídr ANEO ( nedostavil se ) ve složení : Jan Valenta, předseda NDS, 1. místopředseda NDS Zdeněk Čerešňa, redaktor Národní listy Michal Ulvr a simultánně předseda KPK Ing. Vladimír Sobotka ( skype-mobilní spojení), taktéž mobile paní Jana Severinová (KPK) !

NDS-ČSND v té době předložila ministerstvu vnitra novelizace stanov, které úřednice odmítaly uznat a následně po Usnesení Části XIV. Valného sněmu NDS ( on-line, referendem) byly opět předány změny ve vrcholných orgánech strany tomuto odboru , již nebylo možné samostatně kandidovat do voleb EP . Velmi si vážím i nabídky ČM REPUBLIKÁNSKÉ STRANY, která mi osobně předsedou strany dr. Jiří Dufkem byla již v únoru nabídnuta . Pan Prokůpek však vedení ČMRS pomlouval a tvrdil že prý pan Dufek je nemocen, což nebyla pravda. KPK NDS obdržela mým prostřednictvím email pana dr. Dufka a ten potvrdil, že pan Prokůpek hrubě finančně poškodil tuto stranu , tudíž podvodným jednáním !

Podvodná jednání s více politickými subjekty ( NSS, DSS,NS) byla nezvratně potvrzena a zmíněné politické strany byly tímto psychopatickým člověkem rovněž poškozeny . Václav Prokůpek po mediích rozšířil i podvržený účetní doklad , který poškodil mou osobu . Fotokopii dokladu kde byly neumně zfalšovány čísla a i můj podpis na jakémsi bloku ( příjmový, výdajový ) , tudíž došlo i po projednání s naší KPK NDS ( máme jiný typ dokladů) k návrhu na podání Trestního oznámení pro podvod a poškození cizích práv na Václava Prokůpka. Vzhledem k rozsahu škody a neznámém pobytu ( falešná i adresa) zvažujeme předání případu přímo státnímu zástupci !

Postupně slušní kandidáti za ANEO zejména naše redaktorka Eva Hůlková, dále Ing. Luděk Toman , mgr. Jiří Bezák a nakonec i právník manažer volební kampaně



JUDr. Norbert Naxera ( byl fyzicky napaden Prokůpkem) odstoupili z kandidátky !

Vzhledem k tomu, že i jmenování dr. Naxery v souvislosti s tímto pánem jako jeho manažera bylo projednáno , zejména poté co nám ukázal neplatnou smlouvu neexistující firmy o pracovním poměru : „volební manažer „ dochází k dalším podvodům a vystoupeních pochybených existencí v ČS ROZHLASE A TV !

Žádáme důrazně i jako svědci případů stahování vystoupení kandidátů ANEo ČESKÝ ROZHLAS 1 RADIOFORUM V 17H aby vystoupil kandidát za ANEO Luděk Toman a né mediálně odhalený podvodník Lukáš Kohout ( pravomocně odsouzený za různé cesty za státní útraty ).

Jsem zmocněn prohlásit, že se zřejmě obrátíme k Nejvyššímu správnímu soudu ČR s možností anulování voleb do Evropského parlamentu. Předvolební kampaň již teď ve všech mediích považujeme za přímo ostudnou !



Dne 22. května 2014 JAN VALENTA v.r.


 

 

prokupek-vypatran-reporterkou-ct-24.jpg

prokupek-nacapan-ct24-v-hospode.jpg EXOT NACHYTÁN ČT24


 

DVANÁCT LET SE NDS-ČSND POTÝKALA S KORUPCÍ MOCI, KTERÁ CHTĚLA LIKVIDOPVAT NDS POMOCÍ SPRÁVNÍHO ODBORU MV ČR A ROVNĚŽ EXOTA PAVLA PRAŽSKÉHO A SPOL. ( z redakce Národních listů)

 

 

 

prohlaseni-kandidatu-text.jpgPLNÝ TEXT PROHLÁŠENÍ JE V NARODNILISTY.ESTRNKY.CZ


 


 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář