Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÚVODNÍK PŘEDSEDY NÁRODNÍ DEMOKRACIE

23. 4. 2013

ÚVODNÍK PŘEDSEDY ND-NDS JANA VALENTY-DNES 23.4.2013

------------------------------------------

Vážení členové ND-NDS ,

před nadcházejícím Sněmem OS a Aliance pro transformaci jsem nucen opět sáhnout k opatřením ve smyslu našich Stanov, přikročit k jejich nezbytným úpravám po mnoha diskusích on-line !

Myšlenka reforem zchátralé "pseudodemokracie " se dotýká všech občanů i vás čtenářů, příznivců a členů naší strany.Řádění některých lidí okolo tzv. "aktivit" po 15.březnu 2012 vyústilo do myšlenky, že jiní chtěli uzurpovat moc na úkor vás občanů ČR !

Ukazuje se, že směr, který razíme s Občanskou sounáležitostí je správný a vede k reformám společnosti. Jsou však lidé, kteří nekomunikují a jsou v době změn pasívní. Zkušenosti z loňského roku jsou cenné .

ALIANCE PRO TRANSFORMACI JE CESTA K ČESKOMORAVSKÉMU SNĚMU-ČESKOSLOVENSKÉMU NÁRODNÍMU VÝBORU A KROKEM K PŘÍMÉ DEMOKRACII V NAŠÍ VLASTI. POKUD NĚKDO I V NDS NEPOCHOPÍÁ SITUACI, BUDE V REFERENDU NAHRAZEN A VYMĚNĚN. REFERENDUM BUDE ZÁVAZNÉ JAK PRO XXI.KONFERENCI STRANY V KVĚTNU T.R. TVORBU ZÁJMOVÝCH KLUBŮ A ZEMSKÝCH KLUBŮ.

ODLOŽENÝ MIMOŘÁDNÝ XIV. VALNÝ SJEZD Z R. 2010 BUDE PROTO ŘÁDNĚ SVOLÁN ASI ZA PŮL ROKU, KDY BUDE KULMINOVAT OBČANSKÁ NEPOSLUŠNOST S TÍM, ŽE VĚŘÍME ŽE PRORADNÁ NEČASOVA VLÁDA KONEČNĚ PADNE. POKORNÉ SUPLIKY-PETICE AJ. NÁM NEPOMOHOU, POUZE AKTIVNÍ ÚČAST OBČANŮ I ČLENŮ ND-NDS. ÚPRAVA STANOV JE PŘITOM NEZBYTNÁ !

Pevně věřím, že se i my vzpamatujeme. Proto je nutné po XXI.konferenci před Valným sjezdem přijmout i v referendu změny ve Stanovách :

Zejména půjde o posílení referend i u funkcionářů. Jsem povinen vůli členské základny, které jsem odpověden naslouchat a plnit vůli většiny. Proto i můj mandát vychází z referenda roku 2009. ND-NDS byť referendum o mé kandidatuře bude vycházet na rok 2014 potřebuje novou krev. Pokud si to bude přát většina, jsem dál v nových podmínkách profesionální týmové práce pokračovat.Sledujte Národní listy-Národní myšlenku a další weby našeho klubu .

Váš předseda ND-NDS JAN VALENTA,ŠÉFREDAKTOR NL I

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář