Jdi na obsah Jdi na menu
 


SERIE ČLÁNKŮ V NÁRODNÍCH LISTECH

NÁRODNÍ LISTY – AKTUÁLNÍ ČLÁNKY A ZPRAVODAJSTVÍ

 

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ ČESKÝ KLUB- KLUBY NÁRODNÍCH LISTŮ , ročník 154 , www.narodnilisty.estranky.cz, narodnilistydnes.blog.cz, nds.estranky.cz, narodnimyslenka.estranky.cz, almanach-lumir.estranky.cz, ceskoslovenskyzemskysnem.cz

šéfredaktor : Jan Valenta

 

DALŠÍ ŠOK , TENTOKRÁT Z FRANCIE. PŘÍLOHA K XXIV DÍLU ILUMINÁTŮ PO ČESKU , EVROPSKU A SVĚTA III. KNIHA ( I.II.III. Národní listy knižní kultura )

 

Vážení občané ČR A SR ! Milí čtenáři !

Pod „pokličkou a zástěrkami probíhá faktická genocida ČESKÉHO A SLOVENSKÉHO národa nejen na našem území, ale jsou pronásledováni i naši krajané, kteří uprchli před nacistickou a komunistickou diktaturou. Včera jsem vzpomenul v úvodu , že nás ani ve snu nenapadlo , že by se mohly u nás ale i jinde opakovat hrůzy nacismu a komunismu ! - Kdo tyto systémy instaloval? - Víme dobře odkud . TOTALITNÍ SYSTÉMY BYLY JIŽ NA KONCI 18.STOLETÍ PROGRAMOVÁNY I DÍKY DVANÁCTI DESKÁM ZEDNÁŘSKOU LOŽÍ ILUMINÁTI, NÁSLEDNĚ BILDEBERG GROUP – : ŘÍMSKÝ KLUB, TRILATERÁTI, BŃAI BRITH ( 1929), ROTARY KLUB ( cituje Myron Fagan ), MILITARY CLUB ( vyvraždit 3.5 obyvatel planety), WORLD BANK- MMF , MEDIAN ( Ruppert Murdoch, Bill Gates). NEBUDEME UŽ MLČET NAD TĚMITO ZLOČINCI, KTEŘÍ NIČÍ NEJEN DEMOKRACII ALE I CIVILIZACI LIDSTVO!

 

Obdržel jsem poté, co jsme se dozvěděli o řádění Policie u nás a v SVK následný dopis s povolením zveřejnit fakta !

 

Vážený krajane,

Konečně jsem byl propuštěn z vězení, kam mne zavřeli židozednáři kvůli mému vlastenectví . Ale dosud jsem živ i když v mých 887 létech není vše snadné. Rozmnožte šest čísel která přikládám a sdělte mi adresy vlastenců, kteří by rádi dostávali časopis . Těším se na brzkou odpověď a zdravím Vás srdečně ?

Podepsán vlastní rukou : ŠONKA ( Vladimír Šonka vydavatel)

 

Jedním z klíčových dokumentů jsou Protokoly o likvidaci českého národa, jejichž část jsme zveřejnili v roce 2014. Při kontrole Archivu NL jsme zjistily že některé části byly cenzurou vymazány, ačkoliv textový editor word je chráněn mezinárodní úmluvou . Doplníme je znovu. Musíme si uvědomit: INTERNET ZEDNÁŘI PROSADILI DÍKY BILL GATESOVI, ALE LIDÉ MAJÍ ROZUM A NEJSOU OVCE JAK SI MYLNĚ PAN GATES MYSLÍ .LIDSKÝ MOZEK JE TÉŽ PŘÍRODNÍ KOMPUTER!

(redakce)

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář