Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROSLOV PŘEDSEDY ČMND-NDS K ČLENŮM A PŘÍZNIVCŮM

15. 2. 2013

PROSLOV PŘEDSEDY ČMND - NDS K SOUČASNÉ KRIZI SPOLEČNOSTI.KONFERENCE STRANY XX. OPAKOVANÁ .

JAN VALENTA v.r.

--------------------------

 

národní listy (ESTRANKY.CZ)-NÁRODNÍ LISTY DNES (BLOG.CZ)

národní myšlenka-ČESKOMORAVSKÝ KLUB- NÁRODNÍ DEMOKRACIE

 

JAN VALENTA v.r.

VÁŽENÍ ČLENOVÉ ČMND –NDS A PŘÍZNIVCI .

Včera jsem opakoval výzvu členům, příznivcům a přátelům nejstarší a také vlastenecké  strany na území Čech, Moravy, Slezska a Slovenska.

S mnohými z vás , zda si dobře pamatujete jsem stranu obnovoval na území Československa v l.1990-1991 . Tehdy jsme společně na mítincích  v Praze, Brně, Olomouci, Zvolenu, Bánské Bystrici, Košicích, zápasili zejména roku 1992 za záchranu Československa .

Tehdy jako dnes jsme předvídali následný vývoj v zemi před a po rozpadu státu ! Doba nám plně dala za pravdu. Naše nám drahá vlast je v hluboké krizi, kterou jste nezpůsobili vy občané  , ale menšina asi 10% zaprodanců, vlastizrádců a kolaborantů s nadnárodní mafií.

Tato proradná vláda menšiny utiskuje vás takovou měrou, že jste ztratili i vlivem zaprodaných medií a žel i krachu některých iniciativ ( odvěká česká nesvornost) mnoho z nadějí , které jsme společně vkládali do demokratického systému . Protože Národní demokracie stála a bude stát na straně svého těžce zkoušeného národa, byla v průběhu let 1991-2003 několikrát infiltrována a činěny pokusy o její zničení.

Pokusil jsem se odčinit pro záchranu Národní demokracie maximum možného. Za velký úspěch považuji převzetí dokumentů exilu a rovněž proražení masmediální cenzúry v podobě vydávání Národních listů na internetu.

Tato přelomová doba však nemůže stát jen na jedné osobnosti. Máme přátele, kteří si přejí, abychom byli dynamickou, moderní politickou silou v našem spektru .Proto se na vás obracím osobně, pomozte mi plně zaplnit jak orgány ČMND tak členskou základnu o ty, kteří zklamali.

Obracejte se na email : cmnd.nds@centrum.cz a valenta.cmnd@gmail.com

Naše strana nemůže vrátit čest politické scéně bez peněz, proto se obracím na střední stav, zaměstnance, podnikatele ( poctivé) aby pomohli nám a my pak svou službou této zemi napravíme škody způsobené minulými vládami v rámci ALIANCE .

Bankovní spojení Vám bude sděleno po aktivaci bú.

Děkuji Vám za vaši pomoc, kterou nepotřebuji jen já ale naše republika . Váš Jan Valenta

-------------------------------------------------------------------------------

text je z wordu i pro sdělení funcionářům ČMND !

 INFORMACE  : PŘEDSEDA ČMND JAN VALENTA SVOLÁ PRAVDĚPODOBNĚ NA 2.3.2013 NA SOUKROMÉ MÍSTO OPAKOVANOU XX.KONFERENCI ĆMND MEZI VALNÝMI SJEZDY . VÝNOS O SVOLÁNÍ BUDE ZVEŘEJNĚN .(redakce)

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky foto NÁRODNÍ DEMOKRACIE

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář