Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁRODNÍ DEMOKRACIE NEPŮJDE DO PODZIMNÍCH VOLEB ALE...

15. 8. 2014

ÚVODNÍK:

Vážení členové NDS/ČSND v ČR a na Slovensku,

po dlouhých úvahách a žel marných snah o širokou koalici mimoparlamentních sil a s ohledem na Deklaraci z 8.8.2014 naše strana přímo do voleb nejde, ale bude podporovat všechny nezávislé kandidáty a to i členy strany ( př. Mělnicko, Střední Čechy , Praha ) tam, kde byli vybráni přímo občany v místě bydliště .Věřím, že pochopíte sopučasný alarmující stav v našem národě a podpoříte ustavení Zemských sněmů ČECH MORAVY SLEZSKA A SLOVENSKA . Váš Jan Valenta

Podporujeme Zemský sněm ČR A SR jako jediného zákonného zástupce našich národů na 6.9.2014 III. PV ČMS-ČS

 

 

FEJETON NÁRODNÍCH LISTŮ DO Č.36


šéfredaktor : Jan Valenta 14.8.2014


OPĚT ZMANIPULOVANÁ PSEUDODEMOKRACIE .


A opět NDS -ČS ND nejde do senátních a komunálních voleb . Nejstarší strana na území ČESKÉ REPUBLIKY ( 1848) !!!!! Ani po dvanácti létech a též po marném volání mezi hluché a němé politické karikatury, které jen dělají mimo parlament pouhou štafáž vládní kamarile !


Připojili jsme se k ostré kritice registračního termínu zápisu do těchto opět „karikaturních“ voleb na Přípravném výboru Zemského sněmu ČMS dne 8.8.2014 .

Místo slibovaného termínu „zápisu“ k 5. září t.r. Opět jako vždy vládní manipulace.


Účelovost sdoučasné vlády na udržení stávajících téměř fašistických pořádků vychází z diskriminačního volebního systému zavedeného společně ještě v dobách „opoziční smlouvy“. Uvědomují si dostatečně voliči kolik let jsou podváděni? Napovím : dvacetpět let !


Tento volební systém 5% klauzule ( již napadený letos dalšími stranami Piráty a Úsvitem PD ) a volebních okrsků hluboce zaostává i za Rakousko Uherským volebním řádem z roku 1910, který majetkový a % cenzu odstranil i díky naší straně !


Dokonce první republika měla poměrnou stabilitu a nepotřebovala žádná omezení a skrutinia tak, aby byla funkčí koalice, která s obměnami existovala až do osudového Mnichova 1938 . Na stabilitě vlád , kde jsme byli léta partnery i těm stranám, které se podvolily jak Mnichovanství, tak i v Národní frontě 1945-1989 ( NSS a KDU -ČSL) .


PŘEDEVŠÍM ALE SE UKAZUJE, ŽE MYŠLENKY NASTOLIT NA MÍSTNÍ ÚROVNI KANDIDÁTY Z OBČANŮ, KTEŘÍ SE V MÍSTĚ BYDLIŠTĚ UCHÁZEJÍ V RÁMCI MÍSTNÍCH SDRUŽENÍ A SPOLKŮ O KOMUNÁLNÍ POLITIKU VŘELE NDS-ČS ND PODPORUJE, DOKONCE I VLASTN Í ČLENY A ZEJMÉNA NEZÁVISLÉ KANDIDÁTY V OBCÍCH , MĚSTECH . NIKOLIV DO ZPROFANOVANÉHO SENÁTU, ONÉHO ODKLADIŠTĚ POLITICKÝCH ZOMBIE....


Nesdílím názor rezignovaných občanů: „ Nač bych se namáhal, oni si to stejně udělají jak chtějí“.


CHYBA! OPRAVDU? A NEBO MY TO UDĚLÁME OBČANÉ JAK MY CHCEME A HEZKY ZDOLA …..

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář