Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁRODNÍ DEMOKRACIE Č.2

16.1.2013

JAN

VALENTA šéfredaktor NL I

65 LET .

ŽIVOTOPIS JE V NÁRODNÍCH LISTECH Č.3

----------------------------------

DOPIS ČLENŮM ČMND , OBČANŮM, OBČANSKÝM AKTIVITÁM A PŘÁTELŮM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ČESKOMORAVSKÁ NÁRODNÍ DEMOKRACIE-

NÁRODNĚ DEMOKRATICKÁ STRANA

 

se sídlem v Praze , www.nds.estranky.cz, cmnd.nds@centrum.cz ,

tiskový orgán : narodnilisty.estranky.cz,nds.estranky.cz,narodnimyslenka.estranky.cz

 

 

U PŘÍLEŽITOSTI NAROZENIN PŘEDSEDY ČMND JANA VALENTY byl učiněn následující krok podle Stanov ČMND Sb.2008 / čl.3

 

Vážení členové Národní demokracie, Vážení občané a přátelé z řad Občanských aktivit , hnutí a opozice bez parlamentních stran.

 

Vzhledem k tomu že přes naše veřejná vystoupení je pasivita členské základny způsobená ekonomickou a politickou krizí v zemi, zaviněnou vládní garniturou promítnuta v členských příspěvcích a osobních problémech několika funkcionářů

 

Rozhoduji podle čl.3 takto :

 

Vyškrtnutí ze strany se odkládá ve  smyslu čl.3a) na dobu kdy člen strany, uchazeč či člen zájmového klubu bude moci příspěvek měsíční, čtvrtletní a roční poskytnout.

 

    Nepopírám, že máme těžké finanční starosti, nemůžeme naše media vydávat tiskem. Přidružily se i osobní problémy a starosti jak uživit naše rodiny a základní potřeby !

    Protinárodní a vlastizrádný režim uvrhl řadu z nás i mne do velmi vážných finančních starostí. S vypětím všech sil jsou zadarmo vydávány Národní listy a další media  Klubu Národních listů.  Vlastizrádci a tuneláři naší země nám nevydali oprávněný majetek tisku  a sídla ČMND . Pracujeme v pololegalitě s odhodláním  společně s dalšími Občanskými aktivitami dovést zápas o přímou demokracii 21.století do vítězného konce .

     Čtyři Pražská kompaktáta 21.století , která jsem vyhlásil dne 6.července 2012 na Václavském náměstí odráží programy 25 -31 Občanských aktivit a opozičních politických stran a hnutí.

    K tomu v duchu odkazu našich předků vyhlašuji transformaci Národní demokracie na to co je už 12 let zakotveno ve Stanovách a to podle čl.4 a)b)c)d) .

   V zájmovém klubu nemusí být členové strany ale sympatizanti s Programem let exilu 1950-1988 obnovy 1991-92 ještě jako Československé NDS 2001-2002 Volebních programů a krátkého programu 2008/9/10 !

   Ve všech dokumentech je zřejmé, že se zásadně shodujeme s drtivou většinou občanů a jejich OS . Hájení národních zájmů vůči diktátu EU je jednoznačné, odmítáme i žoldácké nájezdy do cizích zemí, je naprosto jasné podle Kompaktát, že i díky Národním listům  byly programy OS,OCCUP.CZ,SK-DE prezentovány a i názory jisté odnože IV. Odboje jehož garantem jsem od velezrádného rozpadu čs federace .

   Národní demokracie v čl. 2 PROGRAMOVÉ CÍLE a ZÁSADY , vychází z historických zkušeností  naší republiky u jejíhož zrodu jsme stáli. Hrdě se i já hlásím k husitství, jsem i křtěn mých předků a dr. Karla Kramáře, dr. Aloise a dr. Ladislava Rašínů .

    V exilu v Paříži NDS vydala strana jedinečný dokument kde jednoznačně pojmenovává komunistickou uzurpaci a nadčasově   píše o sociálně spravedlivé společnosti , tvrdě se staví za zákonnost , proti zlodějnám jakéhokoliv druhu !  Veřejnou kontrolu , volby bez jakékoliv 5% klauzule a s kandidáty, kteří nejsou spjati s voliči !

     Sám občan je svrchovaným správcem země a má nezadatelné právo ale i povinnost vůči své rodině,  profesi a okolí mít takové zástupce , kteří jsou morálně a odborně na vyšší úrovni než současní „mocní“….

    Soudy-naše justice musí doznat reformy ! Na osobní zodpovědnosti za své činy v jakémkoliv úřadě , to je náš dlouhodobý program !

    V průběhu roku 2012 přes mnohé snahy byly konference Občanských aktivit často rozbíjeny a tak někteří „mluvčí“ mátli národ a zavinili pasivitu lidí na veřejných shromážděních.

   Snaha OA jsou mělněny osobními půtkami. Nesvornost škodí společné věci víc nežli sama vláda , která je loutkou cizích zájmů.

   Proto tak jako dne 12.10 .2012 a i dříve apeluji opět :

 

„VŠICHNI K PUMPÁM „ vyčistit náš dům.

 

V zájmu sjednocení národa proti zlu oznamuji svoji účast na

 

VELKÉM SNĚMU DNE 19.1.2013 V NÁRODNÍM DOMĚ NA NÁMĚSTÍ MÍRU OD 13 HODIN.

 

S přáním zdaru našeho díla pro dobro naší drahé Československé vlasti ( i Slováci bojují)

 

                 Dne 16.1.2013   Váš Jan Valenta v. r .

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář