Jdi na obsah Jdi na menu
 


DEMENTI Z NÁRODNÍCH LISTŮ. KONEC PODVRHŮ

13. 3. 2015
  1. NÁRODNÍ LISTY

  2. OS Český klub -Kluby Národních listů ročník 154

WWW.narodnilisty.estranky.cz,

narodnimyslenka.estranky.cz , nds.estranky.cz, narodnilistydnes.blog.cz, ceskoslovensky-zemsky-snem.estranky.cz, almanach-lumir.estranky.cz


 


 


 


 


 


 


 

DENNÍ ZPRÁVY V ČÍSLE 13 ROČNÍKU 154 A ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA JANA VALENTY, PŘEDSEDY NDS !


 

DEMENTI SIGNATÁŘŮ ČTYŘ HODONÍNSKÝCH ARTIKUL .

  1. Signatáři Hodonínských čtyř Artikulí z 28.2.2015 jednoznačně dementují šíření textu s očíslováním , který rozšiřuje jistý Pavel Suchomel ( Brno), který byl Česko-Slovenského národního sněmu sice přítomen, ale nemá a neměl sebemenší oprávnění za signatáře textu Artikulí cokoliv rozšiřovat po svém a zcela tak diskreditovat celou akci ! Návrhové texty byly pečlivě zhodnoceny a zejména šířený text byl plný chyb a zcela rozdílného textu nežli 4 části Artikulí , které byly odevzdány prezidentu republiky Ing.Miloši Zemanovi v zpracované podobě a dle návrhů jak signatářů tak souhlasu 132 účastníků sněmu v Hodoníně. Před tím a zejména v rozmězí 1. až 7.3.2015 byly texty upraveny tak jak byly zveřejněny a zejména v důstojné úpravě na profesionální úrovni !,

  2. Název Artikuly byl přijat po diskuzi o správném názvosloví, podle 4 Pražských kompaktát ze sněmu v Čáslavi roku 1420 ( 595 let) až 1463 podruhé Zemským sněmem, který na jejich obranu svolal Husitský král Jiří z Poděbrad, jako odpověď na nátlak kardinála, posléze papeže Pia XI ( Sylvia Piccolominiho) , který byl před zvolením v Praze a vyvinul hrubý nátlak na suverenitu Českého státu.

Duševně omezení lidé, které jsme označili za rozbíječe všech národních sněmů již v Otevřeném dopise a Výzvě ( Tomanova iniciativa ), dále lidé s kriminální minulostí jednoznačně poškozují občanské iniciativy a doslova „kradou „ myšlenky, které jim nepřísluší a ani nejsou schopni je nijak formulovat .

Druhý originál textů Artikulí č. III v pořadí pohnuté historie naší vlasti bude předán Národnímu archivu pro paměť všem dalším pokolením. Proti původcům falzifikátů může být zakročeno Trestním oznámením podle Zákona č.40 Sb.2009 s paltností od 1.1.2011 , který navazuje na příslušné Ústavní zákony č.50 Sb ve znění Ústavních zákonů ČSR,ČSSR,ČSR, ČR a SR .Tzn. 1923,1948,1960,1968, 1990,1991,1992,1993

až 2015 , přičemž podle názorů občanských sněmů je nadřazeno Trestní právo nad republikovým ve smyslu neplatnosti rozdělení ČSFR od samého počátku .

( 23.11.1992)

Toto dementi nechť je výstrahou pro ty, kteří falšují cenné listiny a tím i dějiny, současnost a budoucnost ČESKOSLOVENSKA .

Podepsáni : Jan Valenta v.r a Zdenek Čerešňa v.r. Za signatáře ARTIKUL !


 

TISKOVÁ ZPRÁVA NÁRODNÍCH LISTŮ A NDS :

Včera ve 12:17 minut byl asi 40 až 50 m před Národní technickou knihovnou spáchán pokus o atentát na předsedu NDS a šéfredaktora Klůbů Národních listů a signatáře 4 Hodonínských Artikulí Jana Valentu.

Popis události: V rychlosti minimálně 80-100 km vjel z boční ulice na vycházejícího z budovy červený Ford asi zn Kia sport ( nízká střecha) cizí poznávací značky ( americký styl) . Duchapřítomností napadený

pan Jan Valenta uskočil stranou na okraj oblouku chodníku před křižovatkou Technická . Kupodivu jindy přítomní strážníci MP nebo S policie nebyli přítomni. Proč , když jindy hlídají budovu NTK ????


 

KRÁTKÝ ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA NÁRODNÍCH LISTŮ JANA VALENTY.

Kdo seje vítr sklízí ovoce „( John Steinbeck, americký spisovatel románů).

Vážení čtenáři, milí občané, signatáři sněmu v Hodoníně , členové NDS a redakce Národních listů .

Během dvou a půl roku jsem se stal předmětem útoku. Nebyl jediný. Stejný nebo podobný automobil rovněž červené barvy zavraždil na cestě z Davle do Jílového u Prahy ( přehledné silnice ) mého syna Romana za to že jako člen Petičního výboru za zachování ČSFR jsem do posledních sil zápasil o záchranu mé rodné vlasti a mých předků , ( ČESKOSLOVENSKA). Stejně na silnici a stejnou rychlostí. To není náhoda, ale vyhrůžka té moci, která se snaží ovládnout tento svět a naše bratrské národy. Dne 12. října 2012 jsem se vracel z akce Holešovské výzvy u koně Sv. Václava a napadl mne fašisticky orientovaný asi 25 letý uniformovaný (SA) příslušník agentury ABL v centru Dejvic. A totéž se stalo včera. Jenže jsem sice zdravý, ale s trvalými následky poranění levé ruky ( snímek z nemocnice je v galerii ) . Náhoda? Nevěřím na ni . Ze šoku jsem se vzpamatovával celé odpoledne a málem ohrozil jednání signatářů, za což se hluboce omlouvám. Vše jsme vyřešili ku prospěchu našich národů, neboť služba své vlasti je povinností a né předmětem ctižádostí jiných, mocných . Ve svém úsilí o obnovu ČSFR tudíž po nutném odpočinku budu nadále pokračovat tak jak jsem zvyklý .

Váš Jan Valenta v.r.

 

Upozornění v Národních listech hlavní stránky -otevření jpg foto (red)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář