Jdi na obsah Jdi na menu
 


28.ŘÍJEN 1918 -SVÁTEK NAŠÍ STRANY

24. 10. 2009

 Naše strana si připomíná 91 let od vzniku samostatné Československé republiky. Státoprávní demokracie, která se přejmenovala na Národní demokracii , byla " u toho". Především tu byl domácí odboj vedený vynikajícími politiky JUDr. Karlem Kramářem a JUDr. Aloisem Rašínem . Zahraniční odboj jak víme vedl Tomáš Garrigue Masaryk a Milan Rastislav Štefánik . K nim lze přiřadit i dr. Edvarda Beneše, žel , který zbvolil nesprávnou zahraniční politiku.

"MAFIE"- ČESKOSLOVENSKÝ NÁRODNÍ VÝBOR VEDL S DALŠÍMI ČTYŘMI POLITICKÝMI STRANAMI PŘEVRAT!( podrobnosti napíši v Národních listech Internet )

Základem všeho byl slib věrnosti nové republice, její suverenitě a nezávislosti. Byli to již poslanci Revolučního Národního shromáždění.

Dr.Karel Kramář se stal prvním ministerským předsedou svobodné vlasti. Nová vláda , jejímž hlavním představitelem v ekonomické oblasti byl dr. Alois Rašín bezprostředně přijala opatření k zabránění hladomoru po válce a odražení Německých nacionalistů na Liberecku a dále porazila Maďarské bolševiky po vpádu na Slovensko.

Oproti současným politikům, představitelé politických stran uzavřeli funkční koalici! -Ve své většině, od sociálního demokrata Františka Soukupa, přes naše představitele, agrárníka Antonína Švehly , nebo socialisty Václava J. Klofáče, ale i lidovce msgr. Jana Šrámka, nevyjímaje velké syny Slovenského národa, Moravany a Slezany  a Podkarpatské Rusíny : dr. Vavro Šrobára, dr. Jana Černého a dr.Illariona Curkanoviče ( NDS), víc než na sebe mysleli na společnou vlast národů Československa !

TO JE ODKAZ, NA KTERÝ MUSÍME  VE CHVÍLÍCH

OHROŽENÍ EUROBYROKRATY A VLASTIZRÁDCI PEVNĚ NAVÁZAT !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář