Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÚVODNÍK PŘEDSEDY čsnd-nds Jana Valenty

24. 2. 2015

vlajky-cr-a-sr.jpg

NÁRODNÍ LISTY

OS Český klub -Kluby Národních listů ročník 154


 


 


 


 


 

FEJETON ŠÉFREDAKTORA NÁRODNÍCH LISTŮ OBVYKLÝ VÍKENDOVÝ JAN VALENTA

Nad Kramatorskem a Děgarčevem zasvítí slunce .

Nad Československou krajinou již brzy .

Zítra, což je neděle se chystá na Václavském náměstí, tradičně jako vždy u koně Sv.Václava akce občanů proti Ukrajinskému fašismu .

Získal jsem snímek Štefana Bandery, který organizoval bandy hrdlořezů ke konci války a zejména po válce. Velmi se divím Polské vládě, což kritizoval i její člen dr. Marian Sikorski ( pravnuk generála Sikorského ), že podporuje pučisticko-fašistickou vládu Arsenije Jacenjuka a zcestně požaduje invazi na Ukrajinu. Může v tom být záměr, anexe Polska, člena EU získat zpět Západní Ukrajinu, kterou obsadila Stalinova armáda jako důsledek Paktu Ribentrop-Molotov z roku 1939 !

A co my? Prezident Ing. Miloš Zeman si pozval „na koberec „ ústavní činitele , ale naše povedená media to nazvala jako vždy prezidentovou porážkou a opak byl pravdou. Pánové Bohouš Lisohlávek Sobotka ( náš premiér), ministr zahraničí Lubomír Zaorálek ( zvaný Chameleon ), Milan Štich , předseda Senátu a benjamínek mezi nimi Pavel Hamáček ( předseda PS PČR) a doprovodil je ministr financí Andrej Babiš, aby vysvětlil panu prezidentovi jak to „zmastil“ s ministryní spravedlnosti Helenou Válkovou ( ANO) . A najednou jako když proutkem mávneme, váleční štváči na ČT1-21 či Radio + otočili a s nimi komuniké ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka, který se „pochlapil“. Prezident Zeman a já nejsem jeho obhájce, naopak má jednu výhodu a to dobré informace, asi jako naše Národní listy z Ruska a Východní Ukrajiny . A pánové na Pražském hradě sklopili krovky a zahraniční politiku sladili s fakty se kterými je pan prezident nesporně seznámil.

A zemětřesení v Evropské unii pokračovalo, když narychlo se sešli kancléřka SRN Angela Merklová ( humorně babochlap) a prezident Francie Francois Holland aby brečícímu prezidentu Ukrajiny Pjotru Porošenkovi vysvětlili že vyslání vojsk OSN a NATO nepřichází v úvahu a musí se podřídit Mírové dohodě z Minska, kterou podepsali. Putinovi jen jemně vzkázali, aby stáhl těžké zbraně z osvobozených měst. Po drtivé porážce degenerované domobrany a ukrajinské armády velkoryse ruská menšina Východu propustila dvě divize a jedna přeběhla na stranu Východu. Nechali jim i zbraně sovětské výroby a k prezidentu Vladimíru Putinovi tajná služba dopravila snímky amerických zbraní dodaných z Pobaltí. Prásk! A ty si povstalci rozumně nechali jako argument . A pojednou z Bílého domu přišla mávnutím proutku alibistické hlasy, že USA nepodpoří dodávky zbraní. Sami obviňovali Rusko a nyní i pan Stoltenberg z NATA vyhlašuje že vojenský pakt se vyhne kofliktu s Ruskem. Ani to si válku nepřeje a podržte se čtenáři a milí občané :

Češi a Slováci jsou bytostně proti válce ! Vědí co se stalo a kdo chtěl dobýt výhody . Porošenko a Jacenjuk se pohádali se svými vojenskými veliteli a primitivními jestřáby, výhody po Minské dohodě nejen že nezískali, ale přišli o dvě důležitá města, americkou výzbroj a zastaralé křápy zůstaly navrátivším se „bojovníkům“, kterým Porošenko poděkoval za údajnou statečnost. Jenže 27000 vojáků domobrany a armády se ve své většině rozuteklo do svých domovů. Že by dezerce ? V tu chvíli prezident Porošenko žádá OSN o intervenci , samožřejmě víme i my Češi a Slováci co byly UMPROFOR a Jugoslávské drama včetně Kosova . USA pod vlajkou OSN už přeci intervenovalo v Koreji a „humanitární „ bombardování Bělehradu zařídila Madlenka Albrightová-Korbelová , česká židovka ve službách Bildebergů v USA , samozřejmě pod NATO letectvem USA . Nebylo by to poprvé.

A protože my Čechoslováci nevěříme našim mediím a opět jako kdysi za komunismu a normalizace máme své zdroje a informace, nastává útlum sledovanosti veřejnoprávních medií a lidé sázejí na internet . A najednou signatáři zvacího dopisu 2 jako když „střelí“. Jan Stráský promluví proti Klausovi v Hospodářských novinách a i bývalý ministr zlodějny století ( privatizace národního majetku ) ing. Ježek cvrliká jako slavík o nepovedené privatizaci a oba o nastolení zlodějského kapitalismu. Režim se nám rozkládá a autoři zvacího dopisu NATO pojednou se klidí kamsi na dovolené a potajmu lkají nad svou hloupostí či vlastizradou, možná ještě horší nežli Bilak, Šalgovič, Hoffmann v roce 1968 pozvali sovětská vojska aby zachránila socialismus . A nyní prosí, aby NATO zachránilo jejich zlodějský kapitalismus, kdyby náhodou oba národy chtěly skutečnou demokracii a svobodu, ne těch kteří si hustě nakradli .

A do toho Češi a Slováci odmítají jak ekonomickou tak lidskou genocidu a chtějí se spojit. Ví to i vlády ČR a SR , jenže prezident Ing. Miloš Zeman nějak stojí USA v cestě. Proti Putinovi organizovala CIA ( možná ještě organizuje) Ruský majdan ale šílenci emigrovali k nám a část z nich ještě za Jelcina jako Jefim Fištejn a Martin Dorazin přinášejí „zaručené“ zprávy z Východu a i školák už dne ví, že jsou to blbosti . Karta s panem Chodorkovským selhala, Putin mu vůbec nebrání vrátit se do Ruska , když mu dal prezidentskou amnestii za to že kradl jako naši mafiáni.

Takže rezumé: Východní Rusové zachránili i náš mír, neboť změny v obou našich rozdělených státech jsou naprosto nevyhnutelné a povedou k posílení demokracie ústavní cestou . A tak slunce i nad obnoveným Československem opět zasvitne. AMEN


 


 


 

 

 

Náhledy fotografií ze složky foto NÁRODNÍ DEMOKRACIE

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář