Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘEDSEDA NAŠÍ NÁRODNÍ DEMOKRACIE V ÚVODNÍKU KLUBU NÁRODNÍCH LISTŮ

8. 8. 2013

 

NÁRODNÍ LISTY-NÁRODNÍ MYŠLENKA-ČESKOMORAVSKÝ KLUB-NÁRODNÍ DEMOKRACIE .

 

ZÁSADNÍ ÚVODNÍK PŘEDSEDY ČMND-NDS JANA VALENTY, šéfredaktora Klubu Národních listů dne 8.8.2013

-------------------------------------------

Politická, morální a hospodářská krize naší vlasti kulminuje. Společně s členy Aliance pro Transformaci a Občanskou sounáležitostí jsme již na přelomu tohoto roku předpokládali vládní krizi. A správně !  Režie konce zkorumpované Koalice má své kořeny i v nevoli Evropské unie a mocného lobby v USA ( CIA) k vládě Petra Nečase. Tento „jeliman“ se vybarvil.  Partiokracie nastolená převratem 17.listopadu 1989  je v očividném rozkladu. Je lhostejno zda v průběhu let vládla ČSSD či ODS a jejich „satelité“. Zažili jsme vládní krize, dvě úřednické ( nyní třetí) vlády, „opoziční smlouvu ( podvod na voličích), volební systém umožňující vládu uměle vytvořených stran.

        Rakovina moci se šířila mimo sněmovnu a v obou komorách PČR, zejména v Poslanecké sněmovně. Přeběhlictví ze zištných důvodů jak na straně dvou hlavních stran, tak jejich nohsledů( US, ODA, KDU-ČSL, Zelených, Věcí veřejných a paskvilu LIDEM) kulminovala v průběhu tří let a včera vyvrcholila odchodem dvou poslanců a mistryně zrad Karoliny Peake ze „zametacího „ scénáře s „bílou kobylkou“ Miroslavou Němcovou . Nikdo neví a toto eskamotér Zeman odhadl jak dopadne vyšetřování kauz. 101 se nekonalo z důvodů, že se neví kdo všechno bude zadržen. Ještě stačil Nejvyšší soud „ochránit“ imunitu tří aktérů korupce ale to další zkrachovalo na lidském strachu poslanců z trestního stíhání.

       Předčasné volby budou realitou, otázkou je podle jakého volebního zákona. Ten současný umožnil vlády o 101 hlasů PS. Klauzule % podepsaná Havlem je „německý vzor“. Koalice se uzavíraly po volbách a nikoliv před nimi. Pokud chceme porazit tento zrůdný režim, musí jít všichni slušní lidé do Aliance. Budeme muset vyhlásit volební stranu už kvůli nespravedlivému systému 5%- 7% za dvoukoalici a 10% za vícečlennou koalici. Krom toho „preferenční „ hlasy mohou ovlivnit voliče i negativně.

      V současné době musíme vyvinout tlak na prezidenta republiky aby podepsal Volební zákon  na podkladě prvků Přímé demokracie spočívající na kandidatuře osobností, které nejsou svázány se sekretariáty a diktátem degradujícím svědomí a přísahu poslance ale poslanec byť by byl i za naši Alianci- Národní demokracii tak jak jsme to měli za I republiky, zodpovědný svědomí a voličům. Žel Mnichov 1938 dal principu zodpovědnosti trhliny ( tři strany koalice), nemluvě o tzv „Národní frontě „  1945-1989 . Podřízenost vedení ODS a dalších stran je nyní absurdní, neboť „rebelové“ jsou vylučováni ještě více než za normalizace.

     Tak jako ve Francii 1958 a Itálii 1982 ( po únosu Alda Mora mafií) ale i funkčních demokracií Islandu, Švédska, Dánska, Lucemburska, Švýcarska ( referenda) lze zavést lepší model. Jsme nadaný národ a já pevně věřím, že nastolíme vládu spravedlivou, funkční, pořádek v ekonomice a morálce. K tomuto dílu obnovy demokracie  nám Bůh dopomáhej  !

 

Váš Jan Valenta

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky LOGO NDS


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář