Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODLE PŘEHLEDU MÁ NDS SLEDOVANOST DOBROU TZN NÁRODNÍ DEMOKRACIE WEB

16. 10. 2015

NÁRODNÍ LISTY

 

 

-NÁRODNÍ MYŠLENKA- NDS-

 

 

ALMANACH-LUMÍR .

 

narodnilisty@centrum.cz,

 

cmnd.nds@centrum.cz, valenta.cmnd@gmail.com,

 

DENNÍ ZPRÁVY. POLITICKÁ HLÍDKA

 

ZRÁDCE SVÉ VLASTI PRO JIDÁŠSKÝ GROŠ :

 

foto-hodonin-jv.jpg

 

DENNÍ AKTUALITY NA PÁTEK V ČÍSLE 53 NL :

 

Jacob Moscovici, eurokomisař, elitní „Bildeberák“ navštívil Athény, kde slíbil zrádci řeckého národa premiéru „z milosti Iluminátů“ , údajně levicovému politikovi Alexias Tsiprasovi odpuštění části dluhu za další podřízenost Řeků MMF, která hýbe Evropskou unií …..

 

BRUSELSKÉ OZVĚNY :

DALŠÍ VLASTIZRÁDCE, KTERÝ SLIBUJE ŽALOBU U EVROPSKÉHO SOUDU A PAK KLIDNĚ PODEPÍŠE DIKTÁT O KVÓTÁCH UTEČENCŮ. OD MNICHOVA 1938 SE KROM JUDR. LADISLAVA RAŠÍNA ( NDS) NEOBJEVIL POLITIK, KTERÝ BY SE NÁTLAKU VELMOCÍ POSTAVIL. PRÁVĚ DR. RAŠÍN ML. VMETL MNICHOVANŮM DO OČÍ PODSTATU JEJICH ZRADY V PARLAMENTNÍM PROJEVU 28.12.1938 ! DRUHÝ MUDR. FRANTIŠEK KRIEGEL, KTERÝ NEPODEPSAL MOSKEVSKÝ PROTOKOL A TŘETÍ JUDR. PROF. JIŘÍ HÁJEK, KTERÝ NA ČELE PETIČNÍHO VÝBORU ZA ZÁCHRANU ČSFR VMETL VÁCLAVU HAVLOVI PODSTATU JEHO ZRADY V R. 1992 , KDY PŘESNĚ VĚDĚL, ŽE JE VE VLEKU ILUMINÁTŮ! (red)

 

Pokr. ŽIVÁ SLOVA ( JAN VALENTA)

 

Jsme ještě statečný národ ? Kladu si otázky od srpna roku 1968 a po pročtení II.státoprávního ohrazení z roku 1938, ale i v Národním archivu jsem se setkal s odvážnou řečí JUDr.Karla Kramáře, nového poslance Říšského sněmu : „

ČESKÝ NÁROD MÁ NEZADATELNÉ PRÁVO NA SVOJI NEZÁVISLOST „!

Byli to i čeští ( dr. Alois Rašín,V.J. Klofáč,F.L.Rieger ) a s nimi slovenští politici ( Matúš Dula, Dežo Ursíny, Jozef Moravčík aj.) posléze známé osobnosti z nichž žel selhal roku 1938 dr. Milan Hodža, ale totéž můžeme vytknout dr. Edvardu Benešovi ! Blíží se významné výročí vzniku ČSR a tak je nutno si připomenout slavnější okamžiky Československých dějin. Měl jsem diskuse s mladými lidmi obou částí federace ( ta právně nezanikla) od Hradčan 28.9.2015 v tramvaji a busu, studenty obou národů a příjemně mne překvapila změna : větší pochopení, žádné předsudky a pomalu střízlivění z konzumu a tendenčního výkladu „rozpadu federace“. Před dvěma dny jsem byl obklopen mladými lidmi a ti se ptali na Národní listy. To jue snad největší ocenění dlouhodobé práce a prolomení informační blokády ! A tak pokračuje od III. Státoprávního ohrazení po IV. Dál od č.4 na další díly až poté, kdy bude obnoven ČESKOSLOVENSKÝ STÁT. A bude to v roce 2018 ?

Domnívám se že lze obnovu naší krásné vlasti nastartovat !

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář