Jdi na obsah Jdi na menu
 


DVĚ PŘEDCHŮDKYNĚ NDS BYLY U ZRODU ČESKÉHO KLUBU POSLANCŮ PŘED 150 LÉTY

13. 12. 2013

NÁRODNÍ DEMOKRACIE

Klub Národních listů je orgán ČESKOSLOVENSKÉ NÁRODNÍ DEMOKRACIE - NDS

-------------------------------------------------------------------------------------

INFORMACE : V NARODNILISTY.ESTRANKY.CZ A CESKYKLUB.ESTRANKY.CZ PROBÍHÁ SERIÁL O ZEMSKÉM SNĚMU A ČESKÉM KLUBU . SERIÁL PÍŠE PŘEDSEDA ČSLND-NDS JAN VALENTA, ŠÉFREDAKTOR KLUBU NÁRODNÍCH LISTŮ.

-------------------------------------------------------------------------------------

BUDEME TĚMI KDO DOKÁŽÍ PŘÍMOU DEMOKRACII V PRAXI A NA PODKLADĚ ZKUŠENOSTÍ NAŠICH PŘEDKŮ .

JAN VALENTA

Bylo by špatné, kdybych se v Národní demokracii nezmínil o rozsáhlé práci, která zdůvodní svolání Zemského sněmu ČECH MORAVY A SLEZSKA .

       Krátce poté, kdy jsem zveřejnil provolání o nekompetentnosti současného Parlamentu ČR jsem se rozhodl nejen členům NDS ale všem občanům zpřístupnit důležité momenty 150 let úsilí o naplnění odkazu těch, kteří položili základy naší státnosti. Źádný totalitní či postotalitní režim není oprávněn vládnout zemi, kterou se podařilo současné demokratuře polofašistického mafiánského typu zcela rozvrátit.

      Je na Zemském sněmu, který může probíhat i on-line aby se stal hlavní silou v nastolení demokracie, pořádku a základů prosperity našeho národa. Množství Petic které jsem se neodvážil vážit z té doby ukázaly důvěru obrozeného národa ve své zástupce . A jedině za jeho přispění vzniklo ČESKOSLOVENSKO , země která mohla být vlajkovou lodí prvků Přímé demokracie . Samozřejmě k ČESKÉMU KLUBU DVOU NÁRODNÍCH STRAN ( předchůdců NDS) se připojily další a to zejména Kluby a cechy rozličných oborů a řemesel, umělců, vědců, ale i dělníků a zaměstnanců, obce i města. Jejich vřelý vztah ke svýnm zástupcům jsem pročítal a to bylo v létech obrození 1863 až 1918 ! A ještě toho hodně bude. Najděte si tedy na stránkách Národních listů tento seriál, važte i to že obnovujeme Klub Národních listů a Kluby Národní demokracie jako Občanské sdružení. A jsem zvědavý zda navážeme v této těžké době na onu slavnou minulost .

 

Náhledy fotografií ze složky foto NÁRODNÍ DEMOKRACIE

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář