Jdi na obsah Jdi na menu
 


DNEŠNÍ ÚVODNÍK

3. 11. 2014

busta-dr.-karla-kramare-s-pamatnikem.jpgVYSOKÉ NAD JIZEROU 28.ŘÍJNA 2014

 


 

Národní listy v pondělním 52 vydání ročníku 153 – názory čtenářů a aktivistů:


 


 


 

https://www.facebook.com/vera.reznickova.37?fref=hovercard


 

Tak toto je síla.....co si to Danielo Grohová dovolujete...? To Vás Schwarzenberg a havlisté , kteří sprostě za 25 let rozkradli náš majetek a zničili soběstačnost naší země, tolik platí? Věříte tomu pohůnkovi, který si ukradl majetek patřící pravé dceři zemřelého knížete Schwarzenberga..? Tomu, který sem byl nasazen, aby zplundroval naši zemi? My osobně na Vás podáme trestní oznámení za hanobení pana prezidenta ČR. A rovněž na všechny, kteří nám budou takovýmto způsobem veřejně prezentovat našeho prezidenta, který nic neukradl ani nevytuneloval...!!! Proč toto neuděláte s těmi, kteří nám vše rozkradli a zničili pověst českého národa..? Miloš Zeman se nyní moudře postavil proti sankcím vůči Rusku a nezůstal jako,promiňte, "přizdisráč" s fašisty po boku světovládců, kteří chtějí rozpoutat III.světovou válku a ovládnout svět, proto získal opět naši důvěru a my jej budeme bránit proti všem.!! To je důležité, abyste si uvědomili a co Vy, Vy se nebojíte světovlády, která chce vyhubit 80% populace z planety? Vy chcete / když možná přežijete/ dělat otroky v novodobém otrokářském systému, který již u nás započal...??? Styďte se a buďte alespoň trochu vlastenci a nefanděte fašistům alias zaprodancům "květo pravdo láskařům" jako jsou straníci z TOP 09, ODS a KDÚ ČSL...!!!! Sledujte dění a poznávejte pravdu, neboť i hlupák jednou přijde k rozumu - i v to věřím.!!!


 


 

ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA K TÝDNU UDÁLOSTÍ A VÝROČÍ VZNIKU ČESKOSLOVENSKA- PROBLÉM AKTIVISTŮ .

Jan Valenta


 

Týden, který znamenal opět pasivitu, znechucenost a tiché reptání občanů vedle hlasitějšího. Jak jsem již psal, zaujala mne akce, které jsem se rád zúčastnil bez excesů minulosti, věcná a dobře připravená v čtyřech peticích, které jsem byť s obtížemi , které máme permanentně od doby, kdy na stejný den jsem převzal Národní listy z exilu 27-28. října 2002 ! Souběžně za účasti 200 vlastenců proběhla akce ve Vysokém nad Jizerou, rodišti jednoho ze zakladatelů moderního státu ČSR JUDR. KARLA KRAMÁŘE. Hluboký je můj obdiv organizátorům „zapadlých vlastenců“ i jakým způsobem nalezli pomník velkého syna malého národa .

Co doporučit ? Rozšiřujte Petici, naše cíle i členů ČS-NDS jsou v době perzekuce i naší strany ze strany MV ČR trvající 12 let zcela shodné. Za cíle, které jsou obsaženy v dobré kvalitě, kultuře slova a argumentů by se měli leckteří „aktivisté „ co učit: Někdy mi připadlo, že svou sebestřednou samolibostí ohrožují to, zač lidé by demonstrovali i po 13. březnu 2012 . Těch zmařených akcí bylo více než dost a tak i podle okřídleného hesla samovládců halících se za demokratická klišé , „ ROZDĚL A PANUJ“. A mám i obdiv ke statečnosti našich bratří na Slovensku, zápasících s režimem, který posvětil onu lež Václava Havla o „pravdě a lásce, který prý vítězí nad lží a nenávistí“. Za 25 let se ukázalo kde je ta pravda a lži , kam jsme na rozdíl od prvé republiky za její relativně krátké existence dospěli :

VĚŘTE, TU REVOLUCI 28. ŘÍJNA 1918 BUDE NUTNÉ SI ZOPAKOVAT BEZ KLÍČŮ ! VÁŠ JAN VALENTA


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář