Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKTUÁLNÍ INFORMACE PRO ČLENY A PŘÍZNIVCE ČMND-NL-NM - 17.18.19.11. výzvy

30. 10. 2012

ČLENOVÉ NÁRODNÍ DEMOKRACIE A PŘÍZNIVCI, PÚJDEME NA VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ.

AKTUA,LITY ŽIŽKŮV SBOR NÁM.BARIKÁD 1 POŘÁDÁ VARHANNÍ KONCERT DNE 31. 10.2012 18 HODIN PODVEČER  A 2.11.2012  V PÁTEK MŠI ZA ZEMŘELÉ O 17H. OČEKÁVÁME HOJNOU ÚČAST

NÁRODNÍ LISTY-NÁRODNÍ MYŠLENKA-ČESKOMORAVSKÝ KLUB-NÁRODNÍ DEMOKRACIE
---------------------------------------------
ZDENĚK PONNERT MLUVČÍ SK-DE PŘEVZATO EMAILEM DNES
1:04 (před 10 h)
 
komu: mně

Občané dostanou plné iformace a prostor každý občan si bude moci sám udělat přehled SKDE nabízí prostor občanům kařdý kdo přijde 17,18,19 na Václavské náměstí č.68 ! :) tedy před budovu Národního Muzea a zavzpomínejme......jsme potomci našich předků jsme potomci Božích bojovníků jsme potomci Karla IV,J.Á.Komenského ......jsme zde a dáme světu skutečnou demokracii kde není zapotřebí politických stran ale OBČANŮ kteří se podílejí na správě věcí veřejných přímo nebo volbou zástupců ta nám zaručuje ÚSTAVNÍ PRÁVO a tomu je nám OBČANŮM BRÁNĚNO právě politickými stranami!
<  ------------ Původní zpráva ----------
 
VYHLÁŠENÍ PŘEDSEDY ČS-ČM NÁRODNÍ DEMOKRACIE DNES OBRATEM .
 
Drazí spoluobčané, čtenáři NÁRODNÍCH LISTŮ A WEBŮ ,              obracím se na Vás s následující výzvou :
Vyzývám členy ČMND-ČS ND , čtenáře a občany se kterými se už 23 let setkávám na Václavském náměstí u SV.VÁCLAVA ,ale především mladé lidi, MLADOU GENERACI ČMND , STUDENTY, DĚLNÍKY, ZAMĚSTNANCE , PODNIKATELE (poctivé), HERCE, SPISOVATELE A LID TÉTO KRÁSNÉ ZEMĚ.
 
VŠICHNI K PUMPÁM, JDĚME DNE 17.18.19. 11.2012 DEMONSTROVAT A DISKUTOVAT S ŘADOVÝMI ODBORÁŘI. JEJICH BOSSOVÉ JE KLAMOU A SLOUŽÍ ORANŽOVO ČERVENÝM MAFIÁNŮM.
Nenechme se balamutit PROALTY OS , sloužící objektivně režimu zla . ČSSD JE JEJICH ODPOROVATELEM. Bez ohledu na zjevné rozpory mezi frakcemi NIO, po zvážení kladných rysů SK-DE od 15.3.2012 usuzuji , že HOLEŠOVSKÁ VÝZVA rozbila jednotné vystoupení lidu dne 15.března t.r. což jsme zveřejnili od samého počátku . Jsem nyní přesvědčen o vlasteneckém cítění členů pořádajících mítink u NÁRODNÍHO MUZEA. Od akce odborových bossů vč . pana ZAVADILA a vedení ČMKOS SE NÁRODNÍ DEMOKRACIE A NÁRODNÍ LISTY DISTANCUJÍ .
 
JEN DÁL NÁRODE JEN DÁL K PŘÍMÉ DEMOKRACII I TÉ SKUTEČNÉ.
 
VÁŠ JAN VALENTA 30.10.2012 
 

Náhledy fotografií ze složky NÁRODNÍ LISTY A NÁRODNÍ MYŠLENKA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář