Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKTUÁLNĚ Z PROCESU SE SLÁVKEM POPELKOU

21. 1. 2014

 

PRO VŠECHNA MEDIA KLUBU NÁRODNÍCH LISTŮ.

AKTUÁLNÍ ZPRAVODAJSTVÍ ČERSTVÉ DNES ODPOLEDNE.

NOVODOBÁ TOTALITNÍ JUSTICE JMENOVANÁ SOUDKYNĚ VÁCLAVEM  KLAUSEM-EXPREZIDENTEM, OBVODNÍHO SOUDU PRO PRAHU 1 ODSOUDILA DNES MLUVČÍHO HOLEŠOVSKÉ VÝZVY JAROSLAVA POPELKU K 8 MĚSÍCŮM VĚZENÍM S PODMÍNĚNÝM ODKLADEM 18 MĚSÍCŮ ZA TO, ŽE BRÁNIL OBČANSKÁ PRÁVA A NIKOLIV SE DOPUSTIL „ZLOČINU“ NEUPOSLECHNUTÍ POLICEJNÍCH VÝZEV NA DEMONSTRACI OBČANŮ PŘED STRAKOVOU AKADEMIÍ 10.4.2014.

KOMENTUJE ÚČASTNÍK JEDNÁNÍ ZA NÁRODNÍ LISTY ŠÉFREDAKTOR

 JAN VALENTA NĚKOLIK HODIN PO JEDNÁNÍ. ROZSUDEK ZA „10.MINUT“.

Bylo „vymalováno“ hůř jak za normalizace a v duchu padesátých let za pouhých deset minut. Odsouzený se dopustil“ násilí“ i když mu policista zasahující proti neuposlechnutí „rozkazu nebo výzvy k vystoupení z auta „ před úřadem vlády a prý auto byla podle soudkyně mgr Jany Machové a státní zástupkyně Kuťové „zbraní“ .Podrobnosti budou zveřejněny v přehledu svědeckých výpovědí policisty a účastníků v odročeném stání .

K tomu : Již 5.10.2014 jsem nejen já, ale četní přítomní veřejného zasedání kde nestačily dvě lavice dojmu, že předem je vše rozhodnuto. Zejména dnes 20.1.2014 . Nevěrohodnost a rozpory soudkyně ani přísedící neřešily a tak zákonitě dochází k odvolání českého vlastence proti nespravedlivému a pobuřujícímu rozsudku. Národní listy budou komentovat pokračování justičních omylů zaprodaného soudnictví v naší zemi . Ale i vývoj odvolání aktivisty Slávka Popelky. Jv

Předseda ČS NÁRODNÍ DEMOKRACIE A ŠÉFREDAKTOR JAN VALENTA bude pokračovat zítra v přípravě ZEMSKÉHO SNĚMU ČECH MORAVY A SLEZSKA.

Pravděpodobně bude Zemský sněm i s návrhem na ČESKOSLOVENSKÝ SNĚM svolán na březen . Přípravná fáze proběhne do února, kdy se očekávají výsledky dlouhodobého výzkumu české a československé státnosti . Je naprosto zřejmé, že ani jediný parlament ČSR ,ČR A SR není legitimní od roku 1945 a 1948 až 2014 , tzn. Včetně loňských předčasných voleb. Potvrzuje se že stoupenců právoplatného zastoupení občanů je víc než se očekávalo a je to dobrý impuls . Národní demokracie a Národní listy budou pokračovat v podpoře Občanských aktivit směřujících k ochraně práv občanů, zejména těch, kteří byli tímto polofašistickým režimem postiženi a stali se jejich obětí.

ZEMSKÝ SNĚM ČMS A OS SLOVENSKA BUDE SVOLÁN I S PODPOROU ON-LINE REFERENDA. ( pražská redakce NL)

 photo_00125.jpg

 MEZI CHOBOTNICI PATŘÍ I TI CO BYLI DOSAZENI NEJVĚTŠÍMI ZLOČINCI NAŠÍ ZEMĚ ?

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky NÁRODNÍ LISTY A NÁRODNÍ MYŠLENKA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář